Naslovna VESTI PSI LOPOVI VRATILI UKRADENE ŠTENCE! – Policija im se javno zahvalila!

LOPOVI VRATILI UKRADENE ŠTENCE! – Policija im se javno zahvalila!

0
LOPOVI VRATILI UKRADENE ŠTENCE

Ova vest realno predstavlja senzaciju. Posle krajnje dramatičnog upada u stan i krađe štenaca lopovi su samo dan kasnije vratili svoj plen.

LOPOVI VRATILI UKRADENE ŠTENCE

Gotovo neverovatna pomama za kućnim ljubimcima koja je nastala tokom strogih ograničenja kretanja u Velikoj Britaniji tokom pandemije koronavirusom dovela je i do promena u kriminalnim krugovima. Trgovina ukradenim psima i mačka je procvetala. Ali kako doći do pasa koje ljudi plaćaju ne pitajući za cenu?

Pogledajte i ovo: DRAMA U KINI – Nije istina da Kinezi pse samo jedu, već ih i spašavaju!

U jednoj od, kako u policiju kažu, najbrutalnijoj i najdrskijoj oružanoj pljački u gradu Belinborou ukradeno je pet štenaca engleskog buldoga. Tri pljačkaša su provalila u dom i noževima pretili stanarima pre nego što su pokupili štence i pobegli.

LOPOVI VRATILI UKRADENE ŠTENCE

Policija je posle incidenta izjavila da još uvek nisu sigurni da li je krađa štenaca bila planirana unapred ili se radilo o spontanoj odluci pljačkaša! Istovremeno, predstavnici RSPCA izjavljuju da je veoma zabrinjavajuć porast krađa pasa. Preporučuju organizovanje savetovališta za vlasnike i odgajivače skupocenih rasa pasa u kojima bi se edukovali o načinima sprečavanja ove vrste kriminala.

Pogledajte ove stravične slike: OVI PSI SU U OČAJNOM STANJU! – Niko od nadležnih ne reaguje

Naravno, vlasnici nesrećnih buldoga su bili očajni, preplašeni i neverovatno tužni. Javno su uputili apel lopovima da im vrate ljubimce. I potpuno neverovatno, već sutradan posle pljačke policija je objavila da su štenci vraćeni u dom vlasnika! Nije objavljeno na koji su način jadni buldozi stigli u svoj dom.

LOPOVI VRATILI UKRADENE ŠTENCE

Inspektor Džoni Kembel je izjavio: „Zahvalio bih se ljudima koji su ih ukrali što su imali malo humanosti i vratili psiće.“ Istovremeno se zahvalio i svima koji su delili apele vlasnika preko društvenih mreža i elektronskih medija i doprineli ovako srećnom kraju dramatične priče.

Nećete verovati ako ne pročitate do kraja: DRAMATIČNO! – Prodavačica NA HAUBI AUTOMOBILA pokušava da spreči krađu psa vrednog 10.000 dolara.

Naravno, kao i svaki predstavnik zakona nije propustio priliku da pozove pljačkaše da se prijave policiji kako bi „mirno porazgovarali“ o razlozima zbog kojih su izvršili pljačku i rešili nastali problem. Mi bi rekli: Jest, sve trče da se predaju policiji!

Izvor:  bbc.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDRAMA U KINI – Nije istina da Kinezi pse samo jedu, već ih i spašavaju!
Sledeći tekstNEUSPEO POKUŠAJ SPASAVANJA! – Kako spasiti onog koji ne želi da bude spašen?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime