Naslovna VESTI PSI HTELI SU DA GA USPAVAJU ALI ON NIJE ODUSTAO OD ŽIVOTA! Volja...

HTELI SU DA GA USPAVAJU ALI ON NIJE ODUSTAO OD ŽIVOTA! Volja je pobedila!

0

Da volja za životom i upornost mogu pobediti skoro sve probleme, pokazao nam je Earl, maleni borac koji je, i pored preporuke da se uspava, dokazao da želi da živi i pruža radost i ljubav porodici koja mu je pružila stalan dom.

Erla je neko odbacio i ostavio u skloništu za životinje. Zbog njegovog zdravstvenog stanja i poteškoćama s disanjem, preporuka veterinara je bila da se uspava. Rejčel je požurila da ga spasi. Nikad nije videla slađe štene sa toliko teškim problemom.

OPSEDNUT CRTAĆEM: Ovaj buldog obožava Kralja lavova (VIDEO)

Njegovi disajni putevi bili su mnogo manji nego što bi trebalo, zbog čega se Earl borio za svaki novi udisaj. Iako su svi predlagali da se Earl uspava zbog nemogućnosti kvalitetnog života, Rejčel je u njemu videla nešto posebno, iskru u njegovim okicama koje su joj govorile da Earl želi da se bori i da živi.

 

Ova divna devojka snažno je odlučila da Earlu pruži svu moguću njegu i pažnju kako bi mu pokušala pomoći i pronaći dom i sigurnost. Kristal i njen sin Max su od početka pratili Earlovu priču i znali su da su baš oni savršena porodica za njega zato što su ga trebali, baš kao što je i on trebao njih. Ova divna porodica izgubila je muža i oca 2014. godine, te su odlučili svoju ljubav pružiti malenom Earlu. On se još uvek borio za svoj život, a njegova nova porodica trudila se da mu svaki novi dan učini posebnim.

 

Dečak je znao koliko su mu značili zajednički trenuci s ocem i te uspomene na njega, te je iste uspomene želeo imati i sa Earlom. Napravio je spisak aktivnosti koje je hteo da uradi sa psom, poput šetnje šumom, odlazak na plažu, masaža. deljenjesladoleda, vožnja u  policijskom autu i još mnogo toga. Svaki put bi bio presrećan kada je mogao da precrta nešto sa svoje liste.

BEZDUŠNO! Priča o nama – BAČENOM ŠTENETU NIKO NIJE POMOGAO!

Earl je iznenadio sve svojim napretkom, nije patio i odlično se nosio sa svojim zdravstvenim problemima. Njegova porodica je znala da čini ispravnu stvar i nastavili su da ga usrećuju svaki novi dan, kao što je i on njih činio mnogo srećnima.

View this post on Instagram

Everyone gets Christmas jammies in this house! @fuzzyard

A post shared by Earl (@earls_bucket_list) on

 

Na kraju su odlučili da mu zauvek pruže dom jer Earl je bio i ostao klupko ljubavi koje je dalo ponovni smisao njihovim životima.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.