Naslovna VESTI PSI Sećate se Zorana koji je vozio bicikl za napuštene pse? Stiže sutra...

Sećate se Zorana koji je vozio bicikl za napuštene pse? Stiže sutra i pravi humanitarnu žurku!

0
bicikl za napuštene petface

On je odlučio, pokrenuće bicikl za napuštene životinje i preći će njime 1.400 kilometara! Ovo je odluka Zorana Boškovića, donešena pre nekoliko meseci. I sada, Zoran je uspeo!

Naime, 1.400 kilometara je vozio bicikl za napuštene pse, a sutra, 12. avgusta, stiže na humanitarnu žurku – istim povodom!

bicikl za napuštene petface

– Šerujte i da se družimo u petak. Donatorska žurka će se održati u sjajnom „Jolly Roger Pub“-u, sa početkom u 21h. Voleo bih sve da vas vidim i da se lepo družimo – a i upoznamo. Što se donacija tiče opet napominjem da je iznos nebitan već znak pažnje i podrška našim repatim drugarima i akciji zbog kojih je ona i pokrenuta, rekao je Zoran.

Završetak neverovatne akcije biće obeležen u istom cilju – pomoći napuštenima!

bicikl za napuštene petface

– Skupićemo se u „Jolly Roger Pub“-u (u podzemnom prolazu kod Poštanske Štedionice) i biće postavljena kutija u koju ćete moći da ubacite donacije za hranu za napuštene životinje. Pozivam vas sve da se u što većem broju okupimo, zato povedite i društvo ali i one sa repovima, jer je „Jolly Roger Pub“ izuzetno pet friendly, napisali su na eventu!

bicikl za napuštene petface

Za one koji možda nisu upoznati sa ovim neverovatnim dečkom, da podsetimo,.. Zoran Bošković je pokrenuo akciju pomoći napuštenim psima. On je vozio bicikl za napuštene pse Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Crne Gore! Želeo je da ukaže na katastrofalno loš položaj životinja u okruženju, zato akcija spaja 4 države i put od 650 km u jednom pravcu kroz te države.

Ukoliko želite da se upoznate sa ovim sjajnim čovekom, čujete kroz šta je sve prošao, na kakve izazove je nailazio, a istovremeno pomognete napuštenim životinjama – dođite u ovaj beogradski klub! Vidimo se!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstČIK IH PRONAĐITE: 10 pasa koji su majstori kamuflaže!
Sledeći tekstHEROJI POVREĐENIH: Hitna pomoć za životinje – spas za ljubimce!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime