Naslovna VESTI PSI NASILJE U NIŠU: Štene bacili u Nišavu, udarajući je kamenom u glavu!

NASILJE U NIŠU: Štene bacili u Nišavu, udarajući je kamenom u glavu!

0

Nasilju nad životinjama nikada kraja. Ovoga puta, tužne vesti stižu iz Niša. Vrlo tužne, jer priča počinje i završava se stradanjem potpuno nedužnog bića, bačenog u ledenu Nišavu.

Kako su naveli očevici, maloletni Romi su do bedema Nišave, na povocu doveli ženku šteneta, koja je imala tek četiri i po meseca. Sa povocem su je spustili u hladnu Nišavu i pokušavali da je udave, tako što su je udarali kamenjem u glavu. Mlada ženkica je pokušavala da se spasi, grebala da izađe uz bedem, ali oni su nastavili sa udarcima.

Pročitajte još: JEZIVO NASILJE U ČAČKU: Muji, psu deke Vidosava, odsekli obe zadnje noge!

nišavu petfaceJedan od prolaznika ih je oterao, ali su i njega napali. Mnogi su komentarisali i hrabrost ovog čoveka jer ipak pokušao da spasi ovu preslatku, crnu ženkicu, stavljajući svoj život u opasnost. Kada su je izvukli, nepomično je ležala. Policija je izašla na teren, napravila zapisnik, javni tužilac je obavešten.

Pročitajte još: NEZAPAMĆENO NASILJE U KRALJEVU: Pas Brundo bačen sa trećeg sprata!

nišavu petfaceŠtene se sa frakturama lobanje, krvarenjem i hipotrermijom, do poslednjeg daha borilo za život. Nažalost, ova malena nije uspela da preživi. Na slici, pre nego što je bezizlazno iložena teroru, vidi se da je bila umiljata i mirna.

Iako je ništa neće vratiti, krajnje je vreme stati problemu nasilja nad životinjama, jer su ovakve situacije nedopustive.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPas Pirat postaje mama svakom štenetu i mačetu koje sretne
Sledeći tekstMačka Zvončica: Da se popne sve je lako, a da siđe NIKAKO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime