Naslovna VESTI PSI Pas Pirat postaje mama svakom štenetu i mačetu koje sretne

Pas Pirat postaje mama svakom štenetu i mačetu koje sretne

0

Pirat ima naviku da usvaja štence koji su ostali bez mame. Ne samo da ih ova petogodišnja keruša čisti i igra se sa njima, već i stvara mleko kako bi ih dojila. Ali Gabi Vanini, Piratina vlasnica, nikada nije očekivala da će Pirat prisvojiti i maleno mače.

Pas Pirat postaje mama svakom štenetu i mačetu koje sretneProšlog juna, Pirat je spasena iz doma sakupljača u Mičigenu, gde je pronađena sa 98 pasa i 3 mačke prekrivena urinom i fekalijama. U to vreme imala je dva šteneta, tako da su njih troje otišli zajedno u Gabin dom.

Pročitajte još: ODŽACI: Kuja prihvatila macu, koja je srećom preživela ispod ruševina zgrade!

Vanini je usvojila Pirat, a njeni štenci su dobili novi dom, kada su bili dovoljno veliki da se odvoje od majke. Međutim, nije potrajalo dugo kada je Pirat nanovo počela da ima „decu“, jer je počela da „usvaja“ štence koji su dolazili kod Gabi u privremeni smeštaj.Pas Pirat postaje mama svakom štenetu i mačetu koje sretne

– Donela sam štence iz prihvatilišta i pomislila sam kako bi Pirat mogla da ih čisti i greje dok ih ja hranim. Ono što ipak nisam očekivala jeste da će početi da opet daje mleko, iako je prestala da doji svoje štence pre više od godinu dana, rekla je Gabi.

Pročitajte još: OBAVEZNO PROČITATI: Kroz OVAKVU patnju i bol prolaze trudne kuje na ulicama!

To nije jedini slučaj, jer je Pirat to radila sa čak devet štenaca, a prošlog meseca je Gabi donela kući malo, prljavo i veoma prgavo jednonedeljno mače po imenu Nebula koja je bila sama kada ju je pronašla.Pas Pirat postaje mama svakom štenetu i mačetu koje sretne

– Nebula je u potpunosti bila prekrivena buvama. Mislim da nikada u svom životu nisam videla toliko buva na mačetu. Tako da sem je okupala, pokušavajući da je oslobodim buva, a ona je sve vreme mjaukala i otimala se, objašnjava Gabi.

Ona je planirala da othrani Nebulu na bočicu, ali se desilo ono što nije očekivala. Pirat je „usvojila“ i othranila i nju zajedno sa još dva šteneta koji su bili tu. Prava mama!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.