Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET NOVA GODINA: Deda Mraz misli i na napuštene ljubimce

NOVA GODINA: Deda Mraz misli i na napuštene ljubimce

2
nova godina petface

Nova godina je na korak od nas – praznična euforija, vreme za porodicu i najbliže, ali i vreme darivanja. Navikli smo da obradujemo poklončićima naše najmilije, porodicu, prijatelje, pa i ljubimce koji su uvek uz nas.

U tome nam već petu godinu za redom pomaže i pravi pravcati DEDA MRAZ ZA LJUBIMCE! NOVI SAD je prvi grad u Srbiji koji će Deda Mraz posetiti i gde Nova godina stiže ranije i to za SAMO 10 DANA. Deda Mraz sa svojim irvasima sleće na krov BIG Shopping centra u nedelju, 20. novembra tačno u 15 časova i sa sobom nosi džak pun đakonija i poslastica za LJUBIMCE SVIH VRSTA.

nova godina petfaceVerujemo da su svi vaši ljubimci – kuce, mace, feretke, kornjače, paukovi, zmije, gušteri, kunići, papagaji, morski prasići, bili dobri i poslušni ove godine i da zaslužuju paketić i fotografisanje sa najdražim dekicom na svetu.

Pročitajte još: SAVRŠEN PROVOD ZA SVE LJUBIMCE: Deda Mraz i ove godine deli paketiće u Delta City-ju

Međutim, nemaju svi ljubimci vlasnika, ali zato smo tu mi i vi! Svi koji se prijave i dođu na druženje, moći će i sami da budu Deda Mrazovi. Kako biste obradovali NAPUŠTENE KUCE I MACE Novog Sada, dovoljno je donesete skroman paketić. Od čega će se paketić sastojati, zavisi samo od vas, hrana, poslastice, činijice, šta god odlučite. A ukoliko vaš ljubimac ima stare povoce, prostirkice, ćebiće, odeću, igračke koje više ne koristi, još bolje, jer sve je dobrodošlo.

nova godina petfaceZato što svaki ljubimac zaslužuje vesele praznike i paketiće, zato se obavezno prijavite sa svojim najboljim drugarima. Dođite u BIG Shopping centar 20. novembra da ulepšate Novu godinu i svom ljubimcu i svim kucama i macama koji čekaju svoju porodicu i ljubav koju zaslužuju.

Čekamo vas na najvećoj i najboljoj žurci za kućne ljubimce, a prijavu možete popuniti na linku:

DEDA MRAZ U NOVOM SADU: Ljubimci, dođite na novogodišnju proslavu!

Prethodni tekstKAKVA ŽENA: Vozila je 1.440 kilometara samo da bi spasila psa kog NIKO NIJE HTEO!
Sledeći tekstVIDEO: U domu Tihane iz Hrvatske veselje – Zara oštenila 12 bebica!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime