Naslovna VESTI WALKING DEAD ZAISTA POSTOJE: ZOMBI PUŽ nakazni plod MAJKE PRIRODE (Video)

WALKING DEAD ZAISTA POSTOJE: ZOMBI PUŽ nakazni plod MAJKE PRIRODE (Video)

0
plod genetske manipulacije

Ovaj puž nije plod genetske manipulacije ili uticaja radioaktivnog otpada. On se pretvara u zombija zahvaljujući parazitskom crvu. Kada crv dospe u njegovo telo, puž menja svoj izgled i ponašanje prisiljavajući ga da „izvrši samoubistvo“.

Ovaj puž je prisutan u Evropi i Severnoj Americi. Otkriven je 2013. godine. Gastrointestinalni paraziti koriste ove puževe kao prenosne organizme u ciklusu razmnožavanja. Pošto prodru u puža, najčešće kroz oči zadržava se u puževim „antenama“. Preuzima kontrolu nad motoričkim funkcijama, neuronskim vezama i izaziva paralizu. Pravi Walking Dead. Doduše, mnogo su sporiji od poznatijih filmskih zombija. Međutim, proizvodi još jedan čudovišni zombi efekat.

DA LI SE OVO STVARNO DEŠAVA? Iz obesti ISPALJIVALI ŽABE na prolaznike!

plod genetske manipulacije

„Antene“ na kojima se nalaze oči počinju da se prebojavaju zelenom i narandžastom bojom pri čemu se presijavaju i svetlucaju i čini se kao da ima neonsko osvetljenje. Na taj način ovi delovi organizma dobijaju izgled gusenica, a pojava se stručno naziva „agresivna mimikrija“. Namera parazita je da zombi puža učini vidljivijim i primamljivijm za ptice. Pogledajte neverovatan video preuzet sa National Geographic-a

MONSTRUM – Uhapšen pošto je ubio kunića palicom za bejzbol

Kada ptica pojede ovog zombiranog puža misleći da je ugrabila omiljenu gusenicu, parazit nastavlja da se sasvim spokojno razmnožava u digestivnom traktu ptice. Ptica kroz izmet ponovo izbacuje parazite u prirodu pa se ciklus nastavlja i ponavlja. Makijavelistički paraziti su opet pokazali svoju neverovatnu sposobnost samoodržanja.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽITELJKA BARA TVRDI: Mnogo je nelogičnosti u podeli novca zaštitarima!
Sledeći tekstIZGUBILA ŠTENCE, pa joj ih spasioci vratili. Njena reakcija je SVE! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime