Naslovna VESTI PSI Od NAPUŠTENE i BOLESNE do SREĆNE i ZDRAVE: Priča o psu koji...

Od NAPUŠTENE i BOLESNE do SREĆNE i ZDRAVE: Priča o psu koji se vratio u život.

0
Nesrećni pas Klementina

Nesrećna kuca po imenu Klementina pronađena je kako luta ulicama Kalifornije. Mršava i bolesna, smeštena je u sklonište gde je bila u opasnosti da bude eutanazirana… Nesrećni pas je čekao u zatvoru smrti.

Nesrećni pas Klementina

Niko nije želeo da je usvoji. Njen život je visio o koncu… Sve do trenutka kada je Čelsi Elizabet Kosert ugledala njenu fotografiju na sajtu skloništa. Potresena Klementininom pričom, podnela je zahtev za usvajanje i odmah dobila poziv od volontera.

Pročitajte i ovo: IZGUBLJEN 2 GODINE! Ponovo je u svom domu.

“Osoba iz Gingers Pet Rescue bila je u šoku i suzama, jer smo brinuli o njoj”, rekla je Čelsi. “Rekla nam je da od više stotina zahteva koje su dobili prethodnih nedelja, nijedan nije bio za Klementinu.”

Nesrećni pas Klementina

Za razliku od drugih, odlučila je da učini sve što je potrebno da pomogne napuštenom psu da ozdravi i nastavi život. Kada je Čelsi Elizabet Kosert prvi put upoznala Klementinu, shvatila je da nikada pre nije poznavala ljubav. “Bila je potpuno prestrašena od ljudi i nije nikome gledala u oči”, objasnila je. “Stalno se tresla, skrivala se iza nameštaja i sedela okrenuta ka zidu.”

Pročitajte i ovo: PREŽIVEO HOROR! Luka se oporavlja.

Kada je stigla u svoj novi dom, počela je Klementinina transformacija. Ubrzo se zbližila sa svojom usvojenom braćom i sestrama, Moosom i Maplom, od kojih je dobila utehu. Što se tiče njenih zdravstvenih problema, bilo je potrebno nekoliko poseta veterinaru. Meseci lečenja infekcija i alergija učinili su da se pas oseća bolje i da se potpuno oporavi.

Nesrećni pas Klementina

Klementinina nova porodica svakodnevno joj je pružala mnogo ljubavi i nikada nisu prestali da je podržavaju. Sedam meseci nakon njenog spašavanja, konačno je počela da gleda u svoje usvojitelje. Čak je i prestala da se trese. “Volim da gleda duboko u naše oči dok je mazimo, i vrlo je pažljiva i nežna kada joj se obraćamo”, podelila je Čelsi Elizabet Kosert.

Nesrećni pas Klementina

Danas je Klementina novi pas. Njeni vlasnici su izvestili da je postala radoznala i razigrana. Takođe se oseća sigurno. “Leži nam kod nogu dok radimo od kuće i voli da je mazimo po stomaku.

Izvor: woopets.fr

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPREŽIVEO HOROR! Luka se oporavlja.
Sledeći tekstNEVEROVATNA DOBROTA: Mladić na ulici skinuo majicu i obukao smrznutog psa.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime