Naslovna VESTI PSI OD SREĆE DO LANCA – O njemu nema ko da brine!

OD SREĆE DO LANCA – O njemu nema ko da brine!

0
Pas na lancu

Sudbina je mnogim psima namenila život pun ljubavi, nežnosti i pažnje. Oni provedu svoj vek u društvu ljudi koji ih vole, brinu i uživaju u prijateljstvu koje je nezamenjivo. Ali sudbina nekada može da pokaže drugo lice… Ovaj pas je prošao put od sreće do lanca.

Pas na lancu

Priča dolazi iz Subotice… Ovaj mališan trenutno živi u veoma teškim uslovima. Nekada je živeo sa ženom u kući, bio je pravi ljubimac u svakom smislu te reči. I tako 10 godina. Nažalost, njegova vlasnica je umrla a o psu je nastavio da se brine ženin sin. Kako jedna nesreća ne ide sama, sin je teško oboleo i više ne može da se brine o ljubimcu.

Pročitajte i ovo: PLAKALE SU jer nije bilo NADE, ali LJUBAV JE POBEDILA!

Sada je mališan u dvorištu. Na hladnom, vlažnom… na lancu. Mršav je jer čovek zbog otežanog kretanja ne može redovno da mu daje hranu i vodu. Pretužan je… nekada je bio voljen, mažen, a danas samo preživljava.

Pas na lancu

Iz Subotičkih njuškica mole da neko preuzme psa. Oni nemaju više mesta gde bi mogli da ga zbrinu. Pozivaju ljude da ne osuđuju čoveka koji nije u stanju da brine o psu. Pozivaju ljude dobre volje da pomognu. Ovom mališuna je potrebno samo jedno – novi dom. 10 godina je živeo srećno, nikako nije zaslužio da svoj život završi u ovakvoj tuzi.

Pročitajte i ovo: TRAŽIO JE LJUDE ZA SEBE, NAJZAD IH JE PRONAŠAO!

Pas na lancu

Subotičke njuškice mole sve koji žele da ovom starcu pruže ljubav i sigurnost pravog doma, da se jave u inboks njihove Facebook stranice i dogovore preuzimanje.

Izvor: Facebook Subotičke njuškice

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPLAKALE SU jer nije bilo NADE, ali LJUBAV JE POBEDILA!
Sledeći tekstDA PLAČEŠ OD MUKE – Oslobođena je sopstvenog „oklopa“.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime