Naslovna VESTI PSI NEVEROVATNO: POJAVILI SE PLAVI PSI U INDIJI! (Video)

NEVEROVATNO: POJAVILI SE PLAVI PSI U INDIJI! (Video)

0
plavi psi u indiji

Kada su se pojavili plavo obojeni ulični psi u industrijskoj četvrti Mumbaija u Indiji nastao je prilično veliki strah. Stanovnici su pomislili da se radi o posledicama industrijskog zagađenja. Zabrinutost se pojačala pošto su snimci podeljeni i na društvenim mrežama i lokalnim medijima.

Pogledajte video

Prema izveštaju Hindustan Tajmsa psi su verovatno bili pod uticajem neobrađenog industrijskog otpada koji se našao u obližnjoj reci Kasadi. Pokrenuta je opsežna istraga koja treba da utvrdi o kom zagađivaću se radi.

„LOŠA“ MAMA KORGI USVOJILA ŠTENCE PIT BULA – Ponovo dokazala koliko ljudi greše

plavi psi u indiji

Psi su u Indiji zakonom zaštićeni čak i kada se radi o uličnim psima pa bi ovakvo ponašanje fabrike moglo biti strogo kažnjeno. Predstavnik ogranka za zaštitu životinja Navi Mumbaji izjavio pošto su tretirali neke od plavih pasa da je plava boja skinuta posle dva temeljna kupanja nesrećnih životinja. Zbog obilnih kiša, plava boja je ubrzo nestala i sa ostalih pasa koji su bili obojeni u plavo.

POSTAVLJA ZAMKE KOJE SU OPASNE I ZA DECU: Niko od nadležnih NE REAGUJE!

plavi psi u indiji

ČIK IH PRONAĐITE: 10 pasa koji su majstori kamuflaže!

Pretpostavlja se da su ovi psi prošli kroz ogradu koja okružuje reku i da su se okupali u zagađenoj vodi pokušavajući da se ohlade. Svi psi su izgledali na prvi pogled zdravi osim što su imali intezivno plavu boju krzna. U Navi Mumbajiu kažu da se nadaju da ova boja neće dovesti do nekih ozbiljnijih posledica ali svi čekaju nalaze laboratorijskih analiza i izveštaje istražnih organa. Tak tada že se znati o kojoj suptanci se radi i koliko je ona opasna.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUDOMLJEN PA STAVLJEN NA LANAC?! Žule nije zamišljao svoj život ovako! (VIDEO)
Sledeći tekstPRVA LJUBAV SE NE ZABORAVLJA – Potresna reakcija psa koji je vraćen vlasniku

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime