Naslovna VESTI PSI ODANOST BEZ GRANICA – Očajno trči za vozilom hitne pomoći u kojoj...

ODANOST BEZ GRANICA – Očajno trči za vozilom hitne pomoći u kojoj se nalazi vlasnica!

0

Pas je čovekov nabolji prijatelj. Toliko puta ponovljeno, toliko puta dokazano! Psi nikada ne napuštaju svoje prijatelje, to im je u krvi, u genima i to od trenutka kada su prvi put odlučili da život dele sa čovekom. Ova priča je još jedan dokaz za to.

odanost bez granica

Potresne fotografije prikazuju psa koji očajan trči za vozilom hitne pomoći u kojoj se nalazi njegova vlasnica na putu ka bolnici. Kada je njegova voljena vlasnica pozvala hitnu pomoć zbog slabosti koju je osećala, ovaj pas nije hteo da je napusti.

Pročitajte i ovo: SVE ZA PACIJENTA – Veterinarka spava sa spaljenim psom.

Nažalost, članovi ekipe nisu dozvolili da i pas bude prevežen do bolnice sa vlasnicom. Vernom pratiocu nije ostalo ništa drugo nego da ceo put do bolnice pretrči prateći vozilo u brizi za stanje voljene osobe.

odanost bez granica

Osećao je da je njegovoj vlasnici potrebno njegovo društvo, zaštita i podrška. Nije odustajao, uporno je trčao i pratio vozilo više kilometara do udaljene bolnice. Kada je stigao do bolnice, osoblje koje je primilo vlasnicu bilo je šokirano.

odanost bez granica

Pročitajte i ovo: STRAVIČNO ILI PREDIVNO? – Devojčica spava na mački koja se ne pomera.

Toliku odanost su nagradili dopuštenjem da uđe u bolnicu i da sačeka da vlasnici pruže potrebnu pomoć. Psa su čuvali sledećih nekoliko sati, dali mu vodu i hranu i naravno svi su ga mazili i pazili.

odanost bez granica

Lokalni mediji u Instambulu nisu objavili identitet žene pa čak ni psa heroja. Čini nam se da to i nije važno ovom psu kome je jedino bilo bitno da pruži podršku i da bude sa svojom voljenom osobom u ovako teškom trenutku.

Izvor:  animalzoo.ro

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUHAPŠENI ZLOČINCI – Udarcima ubili iscrpljenog konja koji je pao u jarak!
Sledeći tekstSPAS U PRAVI ČAS: Hrabri momak spojio bebu losa i njegovu mamu

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime