Naslovna VESTI PSI ODANOST I POSVEĆENOST za DIVLJENJE! Posle dve godine, uspela da udomi psa.

ODANOST I POSVEĆENOST za DIVLJENJE! Posle dve godine, uspela da udomi psa.

0
Pas udomljen posle dve godine

Čini se da nema ničeg lakšeg nego odvesti uličnog psa svom domu i obezbediti mu novi početak. Međutim, priča o psu koji je tek posle dve godine odlučio da pokloni poverenje ženi koja se brinula o njemu je neverovatna.

Pas udomljen posle dve godine

66-godišnja Angelina Dzadoni je provela dve godine hraneći uličnog psa koji je živeo u blizini njene kuće. Redovno je izlazila i odnosila hanu i vodu psu koga je nazvala Cici. Nadala se da će uspeti da zadobije njeno poverenje i da će je dovesti u svoj dom.

Pročitajte i ovo: BRKA živi NOVI ŽIVOT! Potrebna pomoć kako bi mu bilo lakše i udobnije

Pas, kojeg je primetila dve godine ranije i mislila da pripada nekome prilazio je da uzme hranu ali bi potom opet odlazio. Njoj se činilo da nekoga čeka. Počela je da se raspituje i saznala je da su ga prethodni vlasnici napustili i odselili se.

Pas udomljen posle dve godine

„Izgledala je tako sama, sedeći kao mali vojnik. Mislim da je čekala da se njeni vlasnici vrate.” – priča Angelina. Tako je i odlučila da psu obezbedi dom, i to baš svoj. Dve godine je uložila kako bi uverila Cici u svoje prijateljstvo. Hrana i voda, kratki pa potom sve duži razgovori i dani i meseci su prolazili. Cici je postajala sve manje nepoverljiva i onda, baš na Badnje veče Angelina je odlučila.

Pročitajte i ovo: SALI je mačka SIRENA – Inspirativno svedočenje mladića koji brine o mački PARAPLEGIČARKI

Ponela je sa sobom ogrlicu i povodac. Kada je prišla Cic,i rekla joj je: „Idemo kući! Ovo je tvoj božićni poklon“ I začudo, Cici se složila. Kao da je znala da je vreme da se skloni sa ulice.

Pas udomljen posle dve godine

I tako je Cici dobila novi, pravi dom. Danas živi sa još dva četoronožna prijatelja i to zahvaljujući ženi koja je odlučila da ne odustane od nje.

Izvor:  dogfull.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRKA živi NOVI ŽIVOT! Potrebna pomoć kako bi mu bilo lakše i udobnije
Sledeći tekstMUKA OD PRVOG DANA ŽIVOTA – Bačen ali uporan da preživi!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime