Naslovna VESTI MAČKE UDOMILI MAČKU PA JE ODBACILI: Odlučili da je se REŠE, ona prepuna...

UDOMILI MAČKU PA JE ODBACILI: Odlučili da je se REŠE, ona prepuna buvljih larvi – odbija da jede i pije! (FOTO)

0

Često se dešava da mače ili kuca budu udomljeni, i da se onda, iz razloga samo znanimudomiteljima, vrate bez preteranog objašnjena… Da li zato što im nešto kod njih zasmeta, ili zato što su se jednostavno zasitili?

I ovoj maci, koja se zove Heroina, desilo se isto! Ona je pre nekoliko meseci bila srećno udomljena, i svi su bili prezadovoljni, međutim, nešto se desilo.

PROTIV MONSTRUMA KOJI JE PSE DRŽAO NA 37 STEPENI bez vode pokrenut prekršajni postupak!

ČAROBNO – U vijetnamskom kafiću uz kafu se može DOBITI I MAČKA!

Kako u samoj objavi piše, udomitelji su bili isključivi u nameri da je vrate, jer, nisu imali vremena da se pozabave njenim problemom.

– Preksinoć je potpuno neočekivano i iz imaginarnih razloga Heriona vraćena od strane svog udomitelja s kojim je skladno, sa velikim obostranim zadovoljstvom svih(i porodice i prijatelja, pa i majstora koji su svraćali u njihov dom) i na opštu radost, živela mesecima. Objašnjeno mi je da se često češe i da njegova majka tj. on imaju crvene tačkice po nogama i da mora odmah da je vrati. Shvatila sam da se očito radi o buvama(znam da je donosio mačice sa ulice očito bez prethodnog tretmana čišćenaj i zaštite….jedno je početkom juna doneo i kod mene) i zamolila ga da Heroinu vrati sutra jer nemam mogućnosti da je adekvatno očistim te večeri i da ću ugroziti 20 drugih mačaka i 3 mačeta koji se nalaze kod mene, ali bio je neumoljiv. Kad je stigla van kuće sam je naprskala Efipro sprejem i u transporteru unela u hodnik. Tu počinje njena agonija, susret sa drugarima koje je već zaboravila, frktanje na sve i svakog ko se približi transporteru, odbijanje hrane….tako je provela nekih 20 sati. Sutradan sam videla da je transporter prepun buvljih larvi i izmeta…ponovo sam je naprskala Efipro sprejem ali sa nje i dalje padaju larve i izmet…….danas stiže ogrlica koja će rešiti te probleme (mada, neće biti dovoljna samo jedna – moram i ostale mačke da zaštitim). Izašla je iz transportera i otišla na prozor i zabila glavu u ćošak, i dalje reži na sve, jedva da nešto pojede, a u posip nije išla od kako je došla! Kroz teške trenutke prolazi mačka koja je mnoge osvojila svojom neposrednošću, umiljatošću, komunikativnošću još od svojih mačećih dana.

Da li je moguće da nisu mogli da nabave sprej i ogrlicu i da je očiste od buva? Da li je realno da tako lako odbace nju koja je mesecima živela sa njima? Prosudite vi sami.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstZALEPIO RODI KLJUN IZOLIR TRAKOM: Prvo je udario auto, a potom pobegao sa lica mesta! (FOTO)
Sledeći tekstKOMŠIJE ODUŠEVLJENE: Koza im zakucala na vrata, došla na kafu i druženje! (VIDEO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime