Naslovna VESTI PSI ODBILA DA PREGLEDA PSA JER NIJE VLASNIČKI! Skandalozno ponašanje veterinarke!

ODBILA DA PREGLEDA PSA JER NIJE VLASNIČKI! Skandalozno ponašanje veterinarke!

2

Pre samo nekoliko dana, pod neverovatno smešnim izgovorom, desilo se sledeće: Pas je pronađen na ulici, tačnije u ulici Kneginje Zorke, gde je nepomično ležao. Prolaznici su primetili da se pas ne oseća najbolje i pokušali su da mu odmah ukažu pomoć.

Uputili su se do najbliže veterinarske ambulante, gde je veterinarka odbila da pregleda psa uz jedan od nasmešnijih ali i najžalosnijih izgovora – ne može da ga pregleda jer NIJE VLASNIČKI!

TROVAČ PONOVO NA DELU! Otrovani psi u naselju Kotež 2 u Pančevu!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

Dotična je vrlo jasno izgovorila da je odbila da pregleda psa i da mu da terapiju samo zato što nije vlasnički pas. Na pitanje žene koja je pokušala da pomogne psu da li oni samo primaju, pregledaju i leče samo vlasničke pse, odgovorila je sledeće:

– Da, samo vlasničke, ovaj pas je ULIČNI pas i za to imate VB. Ovakvo ponašanje dotične gospođe koja je odavno rešila da posveti život lečenju životinja je SKANDALOZNO!

Nakon ovakvog nezamislivog čina, pas je ipak imao sreće te je preuzet od strane Veterine. Dobio je adekvatnu terapiju, a dogovor sa veterinarom je da se vrati u Čuburski park.

BORČA NA METI OTMIČARA PASA?! Jedna otmica sprečena, dve ne!

Traži se HITNO privremeni smeštaj. Žena koja je celu situaciju ispratila se zahvaljuje svima koji su pomogli. Moli sve ljude dobre volje da učestvuju u njegovom lečenju kao i u pronalasku smeštaja. Pokažimo humanost, za koju je dotična veterinarka zaboravila da postoji i šta zapravo ona znači!

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTROVAČ PONOVO NA DELU! Otrovani psi u naselju Kotež 2 u Pančevu!
Sledeći tekstUDOMITELJ GA VRAĆA JER NE NAPADA LJUDE! Sramna odluka!

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime