Naslovna VESTI PSI OKRUTNOST BEZ GRANICA: Novorođeno kuče bacili na ulicu, da ga zgaze kola!...

OKRUTNOST BEZ GRANICA: Novorođeno kuče bacili na ulicu, da ga zgaze kola! (VIDEO)

1
okrutnost bez granica petface

Džoj je bio tek novorođeno kuče kojeg je na sred puta pronašla jedna organizacija za zaštitu životinja u Rumuniji. Bio je nemilosrdno bačen na put, a nije još ni progledao. Niko nije verovao da će ovo kuče uspeti da se oporavi i da izraste u lepog psa.

Pošto je Džon tek rođen, bio je slep, gluv i bez zuba. Povrh svega, patio je od hipotermije. Njegovi spasioci su ga hranili na cucli i bili su iz njega, nisu pogleda skidali sa njega samo kako bi bili sigurni da je na toplom i da je u dobrom zdravstvenom stanju.

PROČITAJTE I:

OTROVAN PAS KALUĐERICA: Vlasnik tvrdi da je to peti pas po redu, stradao od istog trovača! (VIDEO)

Velika borba za život ovog psa, neprestana nega dovela je do čuda, da Džoj živne i postane razdraganije kuče nego što je bio. Dok je sklonište oglašavalo psa za udomljavanje na Fejsbuk stranici, Džoj je uživao u ljubavi i pažnji koju je primao od svih u skloništu.

Naredna četiri meseca, Džoj je obasipan ćebićima, igračkama i drugim poklonima. Njegova omiljena igračkica je plišani beli tigar, kojeg uvek drži uz sebe. Džoj se upoznao sa svim psima u skloništu i uživa u druženju i igri.

Jedan par Elena i Rikardo iz holandije doputovali su u Rumuniju i usvojili ovo kuče. Džoj je srećan u novom domu, prosto ne zna šta će sa svom tom ljubavlju koju ima oko sebe.

PREDIVNOOOO!

petface viber

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAJTUŽNIJE PISMO JEDNOG PSA: “Imao sam jednom drugaricu, ona je udomljena, a ja sam ostao…”
Sledeći tekstLJUDI POKUPITE IZMET: Pseći izmet zagađuje okolinu i prenosi mnoštvo bolesti!

1 KOMENTAR

  1. Isti moj cuko ,a ovi mali psi su jako pametni,i drago mi je što se ovako lijepo završilo,jer ovaj mali psi je to zaslužio.???

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime