Naslovna VESTI PSI VRIŠTAO U STRAHU I BOLU – Povređen i ostavljen u snegu

VRIŠTAO U STRAHU I BOLU – Povređen i ostavljen u snegu

0
Pas vrištao od bolova i straha

„Ova jadna duša nam je potpuno slomila srca, napisala je na Fejsbuku Dona Lohman. „Drhtao je i vrištao od straha.“ Ovo sedmomesečno štene je ležalo u snegu uz drvenu banderu, napušteno i očigledno u velikim bolovima.

Pas vrištao od bolova i straha

Dona koja radi u spasilačkoj organizaciji u Sent Luisu, morala je da bude krajnje strpljiva i oprezna kako bi prišla nesrećnom štenetu. Njegov strah i nepoverenje su bili ogromni. Patnje koje je preživeo su bilo očigledno tolike da više nije nikome verovao.

Pročitajte i ovo: ŽIVI KAO MARTA! – Novi moto za optimizam.

Pas vrištao od bolova i straha

Ipak, Dona je uspela da mu nekako priđe i da ga uzme. Njegovi užasnuti krici i cviljenje se utišalo, a u trenutku kada su se našli u toplini Doninog automobila štene je počelo da cvili tiho i nežno kao da se zahvaljivalo svojoj spasiteljki.

Pas vrištao od bolova i straha

Pročitajte i ovo: IMAO JE SAMO 5 NEDELJA – Bačen, napušten, jeli su ga CRVI!

Štene je dobilo ime Vizer, a na pregledu u veterinarskoj klinici ustanovljne su brojne modrice i posekotine. Bilo je očigledno da je neko surovo tukao i mučio ovog nesrećnika. Tada je postalo jasno odakle toliki strah i nepoverenje prema ljudima.

Pas vrištao od bolova i straha

Pregled je ustanovio i potencijalno mnogo ozbiljniji zdravstveni problem. Imao je inficiranu ranu na boku i parafimozu. Radi se o urološkom stanju kada se uvučena kožica neobrezanog psa ne može vratiti u normalan položaj. Srećom, svi problemi su uskoro sanirani i Vizer je smešten u hraniteljsku porodicu gde čeka novi dom. Njegova hraniteljka za Vizera kaže: „Tako je srećan da ne prestaje da me ljubi.“

Izvor:  dogheirs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVOZAČ autobusa PREGAZIO KUJICU i nije se NI OSVRNUO!
Sledeći tekstVOLJA I LJUBAV SU POBEDILI – Zadivljujući OPORAVAK šteneta koje je imalo STRAVIČNE POVREDE.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime