Naslovna VESTI PSI Tesa je ostavljena sa porukom na vratu: „Ne treba mi pas“!

Tesa je ostavljena sa porukom na vratu: „Ne treba mi pas“!

0
ostavljena petface

Ovo je Tesa, ženka psa koja je ostavljena i pronađena sama i tužna. Pripadala je starijoj ženi koja se odselila u Kanadu, a Tesu nije povela sa sobom, jer se bojala da zbog starosti neće preživeti let avionom!

Međutim, vlasnica je pre svog preseljenja učinila sve da Tesa nastavi da živi životom punim ljubavi, nege i pažnje – baš kakav je imala do tog dana! Vlasnica je psa ostavila kod komšije, koji se sam ponudio da nastavi da brine o Tesi, jer su i prethodnh devet godina proveli zajedno!

PROČITAJTE I:

Ivan i Klarisa udomili Ovena, kog su vlasnici ostavili u FRIŽIDERU!

ostavljena petface

– Pitala je svog komšiju sa kojim se družila devet godina da li želi da uzme Tesu i da se brine o njoj.  On je rekao kako je oduvek to želeo, da će se brinuti o njoj i pružiti joj divan život, rekli su za „The Dodo“ Tesini spasioci!

Međutim, nedugo nakon toga, komšija je psa izbacio na ulicu, a na njenom vratu ostavio je ceduljicu na kojoj je pisalo – „Ne treba mi pas“!

PROČITAJTE I:

POŽAREVAC: Kujica halucinirala od žeđi, jer su je vlasnici ostavili na kratkom lancu bez vode!

– Kujica Tesa je stara 12 godina. Ona nije moj pas, već je njena vlasnica moja komšinica koja se odselila u Kanadu. Pitala me je želim li Tesu i ja sam pristao, međutim, znao sam da je neću zadržati. Tesa voli da pije kafu i mleko razređeno vodom. Njen prvi obrok je oko 11:30 ujutru! Moja komšinica je sada u Kanada i bila je srećna što će Tesa ostati u dobrim rukama. Izvinjavam se zbog svega, ali meni ne treba pas, pisalo je na poruci koja je ostavljena pored nesrećnog psa!

ostavljena petface

Srećom, Tesu je ugledala slučajna prolaznica i na Fejsbuku objavila njene fotografije i ceduljicu, a objavu je video sin Tesine vlasnice. On je u komentarima dao do znanja da je njihov komšija rekao da želi Tesu i da njegova mama nije kriva za sve što joj se dogodilo.

– Umesto da Tesi pronađe dom, da je odvede u azil, Prihvatilište,..on ju je ostavio samu u grmlju, sa činijom za hranu, u nekim stvarima, rekao je sin prethodne vlasnice!  

Tesa je sada smeštena u „Dogs Trust“, odakle će biti udomljena. Kada je stigla bila je mokra i bolešljiva, pa niko nije siguran koliko je Tesa bila tamo ostavljena! Na svu sreću, sada je na sigurnom i nadamo se da će pronaći novi dom, u kome će provesti mirno svoju starost!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMILION I PO PREGLEDA: Dečak koji ide ulicama i GRLI ULIČNE PSE!
Sledeći tekstAfroditu su pronašli sa lancem, usečenim u vrat, jer je još kao štene bila vezana!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime