Naslovna VESTI PSI Prijatelji je savetovali da se OTARASI PSA a on je njoj i...

Prijatelji je savetovali da se OTARASI PSA a on je njoj i nerođenoj bebi SPASIO ŽIVOT! (FOTO)

0

Kada je Alana Batler bila trudna, “prijatelji” su joj rekli da treba da se otarasi njene akite, Keole. Ali ona obožava svog psa i nikada ne bi tako nešto uradila, a na svu sreću i nije.

Jednog dana Keola nije želela da se odvoji od Alane i cvilela je sve dok ona nije otišla u bolnicu, što je spasilo život i njoj i njenom još nerođenom sinu i to baš na vreme.

SRCEPARAJUĆE: Uginuo mu je pas, a on je potom usrećio čitavo “životinjsko carstvo”! (FOTO)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

UZNEMIRUJUĆE! Žena UBILA labuda dok je pokušavala da napravi selfi sa njim! (FOTO)

– Bila sam u 20. nedelji trudnoće kada se već duže vreme nisam osećala dobro, nisam mogla da hodam niti sam mogla nešto da podignem. Doktori su mi rekli da je to zato što sam toliko mala, pa moja kičma ne može da podnese dodatnu težinu, i da su to samo normalni simptomi trudnoće, ali Keola nije želela da se odvoji od mene – rekla je Alana.

Kada se spremala za posao, pas ju je gurkao njuškicom i nije hteo da prestane da laje i cvili. Kada se vratila kući Keola je izgledala toliko tužno da je Alana znala da nešto nije u redu. Nije prestajala da gleda u nju niti ju je puštala da ode negde sama.

Ne želeći da ignoriše Keoline signale, Alana je otišla u bolnicu i čim je ušla u hodnik se onesvestila. Povremeno je dolazila k sebi i ponovo se onesvešćivala dok su je držali na morfijumu.

 

– Ispostavilo se da su moji bolovi sa leđima bili posledica duple infekcije bubrega i zato što nije toliko dugo lečeno, to je bio jedan od najgorih slučajeva koji su videli. Pored toga, imala sam bakteriju otpornu na antibiotike koja je sahvatila još samo jednu osobu u Velikoj Britaniji. To me je ubijalo i doktori su mi rekli da sam čekala duže, da bih umrla, a verovatno i moj sin – izjavila je Alana.

Alana i njen sin koga su nazvali Linkoln su živi i zdravi zahvaljujući Keoli. Ona obožava svog “malog brata” i sa radošću prihvata ulogu dadilje.

– Ona je naš heroj, zauvek ćemo joj biti dužni – dodala je novopečena mama.

Foto: Facebook/alhanna.butler

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŽIVOTINJE NAJVEĆE ŽRTVE BRUTALNOSTI NA PROTESTIMA! Ne dozvolite da STRADAJU!
Sledeći tekstŽELE DA JE SE REŠE ŠTO PRE! Izbacila je bujica, ostala bez majke – željno ČEKA na dom!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime