Naslovna VESTI PSI PARAĆIN: „Centar grada je preplavljen telima otrovanih pasa. Ovo nikad nisam video“!

PARAĆIN: „Centar grada je preplavljen telima otrovanih pasa. Ovo nikad nisam video“!

1
otrovanih pasa petface

– Centar grada je preplavljen telima otrovanih pasa. Ovako nešto u životu nisam video. Pitam se kakav nečovek moraš biti pa da otruješ desetine pasa u roku od 15 minuta, napisao je Bogdan, građanin Paraćina i pre svega vlasnika psa!

Danas, glavna vest – tela otrovanih pasa! Užasan prizor zgrozio je stanovnika ovog grada Pomoravskog okruga. Kako smo saznali iz komentara svedoka, reč je o nekakvom otrovanom mesu. Koliko je otrov jak govori podatak da su psi „padali kao pokošeni“, sa penom u ustima!

Pročitajte još:
BORČA: Novo trovanje – uginuli psi na putu! (UZNEMIRUJUĆE FOTOGRAFIJE)

otrovanih pasa petface

– Horor i tuga koje mislim da nikada neću zaboraviti. Centar Paraćina, doduše ne tako veliki, preplavljen telima otrovanih pasa koji nikome nista nisu skrivili. Izgleda krivi što su živi i izbačeni, dodao je Bogdan koji je uznemirujuće fotografije objavio na svom Facebook profilu!

Ogorčeni građani i vlasnici pasa u Paraćinu, uputili su pitanje za predsednika opštine Sašu Paunovića – zašto niko iz grada nije ništa preduzeo dosta ranije da se ovako nešto ne bi desilo? Godinama unazad ništa se ne dešava u vezi sa ovim psima!

otrovanih pasa petface

Kako prenosi portal B92, novinarima se povodom ovog slučaja obratio Danijel Živković, predstavnik gradskog komunalnog preduzeća, koji je osudio incident i uputio izvinjenje građanima Paraćina.

Pročitajte još:
IMA LI KRAJA: U Kraljevu NOVO trovanje kućnih ljubimaca!

Mi najoštrije osuđujemo takav vandalski čin. Preuzimamo odgovornost kao javno komunalno preduzeće, jer zoohigijenska služba, koja funkcioniše u sklopu našeg preduzeća, ne radi poslednjih mesec dana iz objektivnih razloga, rekao je Živković novinarima. 

otrovanih pasa petface

Oglasio se i direktor JKP Paraćina, Nenad Simić, koji je objasnio da mamci koji su korišćeni prilikom ovog strašnog trovanja nisu dostupni na našem trištu i da mogu da budu opasni kako po druge vlasničke pse, tako i po decu koja šetaju gradom!

– Ovo se nikada nije dogodilo u Paraćinu, ne znamo ko je to mogao da uradi. Inspektori su pronašli neko parče otrovnog mesa na licu mesta. Obdukcija će biti urađena u Veterinarskom institutu u Jagodini, rekao je kaže Simić.

….

Foto: Privatna arviha

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPETFACA SRBIJE: Počinje izbor za najšarmantnijeg ljubimca cele zemlje!!
Sledeći tekstREKORD: Kuja Stela je nedavno oštenila čak 17 štenaca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime