Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET PETFACA SRBIJE: Počinje izbor za najšarmantnijeg ljubimca cele zemlje!!

PETFACA SRBIJE: Počinje izbor za najšarmantnijeg ljubimca cele zemlje!!

1
PETFACA SRBIJE petface

Dok polako sumiramo utiske sa nedavno završenog takmičenja za Online Petfacu, krećemo u potragu za najšarmantnijim, najlepšim, neponovljivim ljubimcem– PETFACOM SRBIJE.

Pročitajte još: HAJDI (6): “Ja sam PETFACA SRBIJE i imam obožavaoce da to i dokažem”!

Da, da….dobro ste čuli. Nakon što smo izabrali face Beograda, Novog Sada i Kragujevca, kao i naj ljubimca cele internet zajednice, počinjemo potragu za PETFACOM SRBIJE. Pravo učešća ovoga puta ostvarili su pobednici svih naših prethodnih takmičenja iz 2015. i 2016. godine, kao i finalisti Izbora za Online Petfacu. Dakle, u ovom takmičenju za najprestižniju titulu do sada, učestvovaće 14 kandidata i to: Petfaca Beograda, Petfaca Novog Sada, Novogodišnja Petfaca Beograda, Novogodišnja Petfaca Kragujevca, Online Petfaca, kao i devet najbolje plasiranih kandidata sa Izbora za Online Petfacu.

PETFACA SRBIJE petface
Jedan od finalista – pas Rio

Pročitajte još: EKSKLUZIVNI INTERVJU: Cuki Nikolić, PETFACA i prva maca grada Beograda

Svi naši dragi lepotani, imaće priliku da glasove prikupljaju čak mesec dana, a 1. aprila (niije šala :D), proglasićemo pobednika. U ovom nadmetanju učestvovaće 3 mace lepotice, protiv čak 9 pasa, a ne sumnjamo da će borba biti neizvesna do samog kraja. Petfaca Srbije biće pobednik sa najvećim brojem glasova, ostvarenih u aplikaciji PETFACA SRBIJE koja se nalazi na Facebook stranici Ljubimci su zakon.

Pobednika očekuje vredna nagrada, ali i sve ono što sa sobom nosi ova prestižna titula – inervjui, fotkanje, paparazi, obožavatelji.

Zato, budite vredni i DELITE, GLASAJTE i omogućite nekom od naših prelstkih mališana da ponese najprestižniju titulu do sadaa – PETFACA SRBIJE.

Pogledaaaajte  i GALERIJU naših učesnika i odaberite favorita:

 

 

Prethodni tekstPRO PLAN: Za svaki trenutak u životu psa!
Sledeći tekstPARAĆIN: „Centar grada je preplavljen telima otrovanih pasa. Ovo nikad nisam video“!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime