Naslovna VESTI PSI VAŽNO: Desetak pasa otrovano u Nišu, kreozan i mišomor pronađeni i kod...

VAŽNO: Desetak pasa otrovano u Nišu, kreozan i mišomor pronađeni i kod škola!

0
otrovano petface

Bilans je sledeći – desetak pasa je otrovano a trovači ne biraju ni vreme ni mesto gde će baciti „smrtonosne paketiće“. Zato, ljubitelji životinja iz ovog grada na jugu pozovaju sve na VELIKI OPREZ, jer kako kažu – otrovi se nalaze i u blizini Osnovnih škola!

– Na mnogim lokacijama u našem gradu pobacan je otrov! Po keju, kod Velefarma, Durlanska pijaca, kod OŠ ”Mika Antić”, čitava pešacčka staza od Nisške banje do STOP SHOP-a, bulevar Nemanjića, Ledena stena do železnicke stanice, naselje Branko Bjegović i sigurno mnoge druge. Pazite svoju decu, ljubimce i ulicne štićenike, naveli su iz nekoliko udruženja za zaštitu životinja!

SLUČAJ KOJI POTRESA SRBIJU: Pas u Nišu ŽIV vezan za noge i bačen u šath dubine 4 metra!

otrovano petface

Kako su dodali, već desetak pasa je otrovano, neki se još uvek broje, a trovanja su masovna. Takođe, ukoliko mogu, apelovali su na one koji brinu o napuštenim životinjama da ih sklone na sigurno!

Otrov će svako prepoznati, jer izgleda kao komad mesa uvaljan u nešto žuto drečavo. Baš je upadljivo. Prema našim procenama za sada su bacali kreozan i mišomor, naveli su iz niške „Banke hrane“.

BRAVO, BRAVO: Banka hrane za napuštene životinje počela sa radom i u Nišu!

otrovano petface

U policiji su potvrdili da je bilo 4 prijava trovanja u opštini Pantelej. Od toga je, kako su kazali u policiji, jedan pas lutalica, a ostale životinje su vlasničke. Prema još nepotvrđenim informacijama psi su otrovani u okolini Kubanske ulice, u čijoj blizini se nalazi i Osnovna škola “Miroslav Antić”.

– Ukoliko vidite otrov na lokaciji koju do sada nismo napisali, napišite je u komentaru. Obavestite policiju i nadležne organe! Obavezno slikajte ili snimite otrov da bi prikupili dokaze, što više! Kreozan ubija psa od 90 kg za par minuta, a zamislite šta će se desiti sa malim detetom ako ga unese u organizam. Molimo, delite, dodali su!

ZAUSTAVIMO TROVAČE!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNEVEROVATNO: MACA kojoj su amputirane noge PONOVO HODA
Sledeći tekstBRAVO LJUDI: Spasili mače iz krošnje drveta u Mirijevu!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime