Naslovna VESTI PSI Upoznajte Kondora i Pandu: Možda i najtalentovanije pse Beograda! (VIDEO)

Upoznajte Kondora i Pandu: Možda i najtalentovanije pse Beograda! (VIDEO)

4
Panda petface

Gospođa Panda je ženka rase border koli. Rođena je 2010. Njen najbolji drug je Kondor, dvogodišnji mužjak rase malinoa. Dok Panda trenira poslušnost, uči trikove i kad stigne uči raditi sa ovcama, Kondor je “majstor” agilitija.

Ovaj dvojac je po mnogo čemu poseban, a svoje talente neretko dele sa svojim obožavaocima. Njih ima na pretek, jer Panda I Kondor izazovu oduševljenje I privuku pažnju gde god se pojave.

Panda petface
Panda i Kondor sa drugarima!

Za one koji ih poznaju, ove dve njuške su “lica na naslovnica”. Najpoznatiji tandem Agility kluba Bečmen osvoji publiku, gde god se pojave i dok pokazuju sve ono što ih Miška I Miroslav strpljivo uče.

“Right”, “Left”, “Čekaj”, “Dole” su samo neke od vežbe poslušnosti koji ovaj dvojac superiorno demonstrira:

– Ne rade oni to zbog popularnosti, kaže nam Miška. Oni samo pokazuju da pravilnom socijalizacijom, strpljivošću I radom, baš svaki pas može postati talentovani, poslušni ljubimac.

Panda petface
Panda i Kondor sa drugarima!

– Filozofija našeg treninga je da međusobni odnos vodiča i psa dovedemo na najviši nivo. Stoga najveću pažnju posvećujemo izgradnji ovog odnosa i motivaciji psa. Zagovornici smo i u našem treningu primenjujemo različite metode pozitivne motivacije pasa među koje spada i kliker-metoda, kažu nam Miška I Miki, osnivači Kinološko sportskog kluba Agility Bečmen.

Ukoliko do sada niste imali privilegiju da budete u društvu neverovatnih pasa, pozivamo vas da pogledajte jedna od video snimaka koji smo izdvojili za vas!

Mi uživamo svaki put!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSVE ZA SVOJE PSE: Jovica skočio u hladan Ibar da bi spasio psa!
Sledeći tekstI OVO POSTOJI: Besplatna hrana za kućnog ljubimca, ukoliko je vlasnik u finansijskoj krizi!

4 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime