Naslovna VESTI PSI BRAVO, BRAVO: Dečko skinuo svoju jaknu i zaštitio psa od kiše!

BRAVO, BRAVO: Dečko skinuo svoju jaknu i zaštitio psa od kiše!

1
zaštitio psa od kiše petface

zaštitio psa od kiše: Odgovorno tvrdimo da je svako od nas imao bar jedan trenutak u poslednjih dve nedelje da je pomislio: kuda ide ovaj svet?! E baš zato, sa posebnim ushićenjem, danas pišemo o ovim nesebičnim ljudima. Ovaj par je pomogao psu u nevolji i time nam pokazao da i dalje postoje dobri ljudi, koji čovečanstvo ipak mogu odvesti u dobrom smeru.

Ovaj nesebični par je krenuo u šetnju i obilazak gradića Dovera, kada im je pažnju privukao jedan, pa hajde da kažemo, uobičajen prizor. U pitanju je bio pas koji je bio vezan ispred jedne radnje. Ono što je u ovoj priči neuobičajeno tek sledi.

Pročitajte još:
FOTOGRAFIJA KOJA KRUŽI INTERNETOM: Baka iz Beograda od pljuska zaštitila i svog psa!

Naime, tada počinje pljusak, a ovaj dvojac se bez razmišljanja pridružuje psu u nameri da mu pomogne. Ne kažemo, nekad šetnja po kiši i gacanje po baricama svakome može prijati. Ali ne i onda kada ste protiv svoje volje zavezani za stub i prinuđeni da pokisnete.

zaštitio psa od kiše petface

A tada je mladić učinio nešto što je vredno svake pažnje i divljenja – bez razmišljanja je sskinuo svoju jaknu i zaštitio psa od kiše. Oni su ostali pored psa u nameri da ga sakriju od kiše sve dok mu se ne pojavi vlasnik… a pri tome su i sami kisnuli.

Ovaj njihov postupak je pokrenuo lančanu reakciju, jer je ovaj prizor posmatrao gospodin, Džon Sparks iz obližnje prodavnice, koji je sada odlučio da ovom paru priskoči u pomoć, tako što će im odneti 2 kišobrana. Dakle, dobro delo nikada ne prolazi nenagrađeno. On je tom prilikom izjavio:

Oni su bili veoma zahvalni kada sam im odneo kišobrane. Sačekali su vlasnika psa, koji je još više bio zahvalan njima.

Pročitajte još:
RASPLAKALI MILIONE: Da nema psa Gospodin Gibsa, Alida (6) ne bi mogla da diše!

A vlasnik, koji se pojavio posle nekih 20-ak minuta nije ni bio svestan šta se dešavalo napolju, dok je on bezbrižno kupovao u radnji. A kada se pojavio, nije mogao dovoljno da se zahvali ovim predivnim ljudima na pomoći koju su pružili njegovom psu.

Ova priča nas je definitvno osraspoložila, a mi samo možemo da se zahvalimo ovim fenomenalnim ljudima, što su probudili ovaj divan osećaj u nama. Nadamo se je naša priča sličan osećaj probudila i u vama. A još se više nadamo da ćete danas i vi učiniti nešto plemenito za nekog. Mi svakako hoćemo.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDIVNOOO: napušteni štenci sada čekaju novi dom
Sledeći tekstDa li znate: Zašto mačke žvaću krpice, kesice, trakice?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime