Naslovna VESTI PSI PARKIRAJTE PSA: Širom Srbije možete „parkirati“ psa, ukoliko idete u ovu banku!

PARKIRAJTE PSA: Širom Srbije možete „parkirati“ psa, ukoliko idete u ovu banku!

0
PARKIRAJTE PSA petface

Ukoliko ste klijent ili imate obaveze u Vojvođanskoj banci, a pri tome imate i psa, ne morate više brinuti jer od danas PARKIRAJTE PSA na jednom od naznačenih mesta ispred filijala!

Naime, kako su objavili iz ove banke, sve je učinjeno sa ciljem da klijentima obezbede bezbedno mesto na kome mogu da ostave svoje  ljubimce dok su u Banci.

BEOGRAD: Opština Stari grad PRVA postavila parking za pse!

– Postavili smo “parkinge” za pse ispred 16 filijala i to u Beogradu, Novom Sadu, Bačkoj Palanci, Kragujevcu, Kraljevu, Nišu, Novom Bečeju, Somboru, Sremskoj Mitrovici, Subotici, Užicu i Zrenjaninu. U Beogradu “parkinzi” su otvoreni ispred centralne filijale u Bulevaru Mihajla Pupina na Novom Beogradu, na Trgu Nikole Pašića 5a i u Ulici Magistratski trg 16 u Zemunu, kažu iz Vojvođanske banke.

PARKIRAJTE PSA petface
IKEA je među prvima u svetu obezbedila parking za pse!

U želji da omoguće svojim klijentima koji imaju ljubimce obavljanje poslova u filijalama bez opterećenja i briga, ispred poslovnica koje su imale adekvatne uslove za to, u ukupno 12 gradova, označili su mesta gde vlansici mogu vezati svoje ljubimce!

– U narednom periodu nastavićemo sa ovom praksom, kako bi naši klijenti i u drugim gradovima imali ovu mogućnost, dodali su.

BEOGRAD: Erste Banka postala „pet friendly“ – za sve OSIM za PITBULOVE!

Inače, Erste Banka je 2015. godine otvorila vrata za kućne ljubimce, ali ne za sve što je izazvalo dosta ljutnje i negativnih komentara,..Prvi parking za pse postavila je Opština Stari Grad u Beogradu!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstVETERINAR ROS JE CAR: Svira gitaru psu pred operaciju, kako bi ga opustio!
Sledeći tekstPOBEDA LJUBITELJA ŽIVOTINJA: Prvi lovac u Hrvatskoj koji je osuđen zbog pucanja na psa, Brika!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime