Naslovna VESTI PSI BRUTALNO ZLOSTAVLJANJE – Pas JEO KAMENJE jer ga je vlasnik IZGLADNJIVAO (Video)

BRUTALNO ZLOSTAVLJANJE – Pas JEO KAMENJE jer ga je vlasnik IZGLADNJIVAO (Video)

0
pas jeo kamenje

Vlasnik Dejvid Neanover iz Ohaja je brutalno zlostavljao psa koji je pronađen u užasnom stanju. Fotografije su veoma uznemirujuće. Policija je psa odmah odnela u prihvatilište organizacije AFHS gde je obavljen pregled koji je utvrdio da je pas u kritičnom stanju.

Doberman Lui je pored stravičnih rana po telu ima mnoštvo čireva na jeziku. Utvrđeno je čak da mu nedosteje jedan deo jezika. Rendgenski snimak je pokazao veliku količinu kamenja u želucu što upućuje na to da je pas jeo kamenje jer mu nije bila obezbeđena hrana!

pas jeo kamenje

NOVI SAD: monstruozni komšija bacio psa sa vrha zgrade!

Šerif okruga Batler je izjavio: „Nijedno normalno biće ne može gledati ovog psa i misliti da je to prihvatljivo“. Vlasnik Neanover je ubrzo uhapšen ali nije želeo da daje bilo kakve izjave pre suđenja.

pas jeo kamenje

Veterinari su učinili sve ne bi li spasli Luija ali njegov organizam nije uspeo da se izbori. Lui je uginuo posle pet dana od posledica zlostavljanja i zanemarivanja. Velika porota nije želela da Dejvidu Neanoveru sudi za krivično delo surovosti prema životinjama. Optužnica je preinačena u prekršaj prvog stepena nakon čega su stanovnici organizovali ulične proteste protiv ovako blage optužnice.

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Žena sa bokserskim rukavicma UDARA NEMAČKOG OVČARA

STRAVIČNO: ŠEF Centra za zaštitu životinja uhvaćen kako TRUJE ULIČNE PSE!

Na jednom od transparenata je pisalo: „Pošaljite ga u zatvor i ne dajte mu hranu!“ Neanoverov advokat je tvrdio da je pas uginuo od posledica zdravstvenog stanja, a ne od izgladnjivanja. Ljudi iz cele Amerike su tražili strogu kaznu za ovog mučitelja koji je osuđen na 180 dana zatvorske kazne.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstBRIŽNI PAS: Vodi računa o 40 mačića u jednom skloništu
Sledeći tekstNAJZAD VESELJE I RADOST: Pogledajte kako se „zabavljaju“ psi u KARANTINU (Video)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime