Naslovna VESTI PSI UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Žena sa bokserskim rukavicma UDARA NEMAČKOG OVČARA

UZNEMIRUJUĆI VIDEO: Žena sa bokserskim rukavicma UDARA NEMAČKOG OVČARA

2
Insert iz videa

Video snimak na kojem se vidi žena koja sa bokserskim rukavicama udara psa postao je viralan izazivajuću buru negativnih komentara. Organizacija IHC iz savezne države Ajdaho je prijavilo ženu što je dovelo do toga da je tužilac pokrenuo postupak za utvrđivanje odgovornosti i podizanje optužnice za nehumano postupanje.

Snimak traje 13 sekundi i veoma je uznemirujuć. Na njemu se vidi žena koja nekoliko puta udara nemačkog ovčara bokserskim rukavicama, a na kraju se čuje i njen komentar: „Udarila sam ga tako jako, osetila sam to!“

STRAVIČNO: ŠEF Centra za zaštitu životinja uhvaćen kako TRUJE ULIČNE PSE!

STRAVIČNO: POLICIJA PRONAŠLA MRTVE PSE I MAČKE U ZAMRZIVAČU!

ZAJEČAR: Psu odsečena glava i ubačena u dvorište!

Video je prvobitno objavljen na Snepčetu, a potom ga je jedan korisnik podelio na Tviteru i pozva ljude da dele video kako bi utvrdili identite žene. Nekoliko dana kasnije, IHC je saopštio da je Tužilaštvo uzelo slučaj u razmatranje, da je službenik za kontrolu životinja kontaktirao ženu sa snimka ali njen identitet još nije javno saopšten. Ceo slučaj je sada preuzeo grad Bojsi, a predstavnik kancelarije gradonačelnika je saopštio da su dobili izveštaje policije.

žena udara psa

Društvene mreže sve češće postaju kanali na kojima se vide različiti oblici zlostavljanja životinja. Vrlo često autori tih snimaka ili fotografija ne budu na identifikovani i na adekvatana način kažnjeni. S druge strane, trenutno jedino korisnici mogu da utiču na takvu politiku, pa su se srećom po životinje, mnogi uticajni likovi na Youtube-u, Instagramu, Facebook-u i ostalim popularnim mrežama našli pod kritikom korisnika i prisilili ih da promene način komunikacije. Pitanje ostaje, kako se prema životinjama zaista ponašaju u privatnom životu.

Petface Viber zajednica

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPRESLATKA JE – Ova MAČKA nosi ručno napravljen MODNI DETALJ i ne odvaja se od njega
Sledeći tekstSPAŠEN OD EUTANAZIJE – Pas sa čudnom fizičkom manom će ipak ŽIVETI! (Video)

2 KOMENTARA

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime