Naslovna VESTI PSI PAS NA SAMRTI SA KESOM U USTIMA: Naježićete se kada vidite ŠTA...

PAS NA SAMRTI SA KESOM U USTIMA: Naježićete se kada vidite ŠTA je čuvao!

0

58-godišnji Pol Skiner je vozio bicikl kada je krajičkom oka video da se nešto pomera na pustoj livadi. Prvo je pomislio da je u pitanju neka ptica, ali nešto mu nije dalo mira.

Vratio se i ugledao izmorenog koker španijela, koji je bio skoro na samrti. Primetio je da drži kesicu u ustima. Kada je pogledao unutra, jeza mu je prošla kroz kosti.

NEDUŽNI PAS NA METI LINČA: Čovek svakodnevno NASRĆE na nju!

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

MAJKA HRABROST: Vezana preživela golgotu sa štencima! (FOTO)

U kesici su se nalazila četiri mrtva psića. Nije mogao da veruje da je neko bio spreman na takav monstruozan čin. Pol je kontaktirao borce za prava životinja i ljude koji vode sklonište za napuštene životinje. Volonteri su došli jako brzo, ali kučićima nije bilo spasa.

PAS NA SAMRTI SA KESOM U USTIMA: Naježićete se kada vidite ŠTA je čuvao!

Veterinar je ustanovio da su kučići rođeni isti dan kada su pronađeni i da su najverovatnije bili živi kada su odbačeni, zajedno s majkom. U njoj su pronašli čip, međutim odveo ih je samo do njenog prvobitnog porekla.

Mama kučića je smeštena u sklonište i nazvana je Karli i na svu sreću više nikad neće biti tretirana kao smeće. Ona svima treba da posluži kao primer. Odbila je da napusti svoje kučiće, čak i kada više nije bilo nade za njih i pokazala više osećanja nego što ih mnogi ljudi imaju, piše “Virealno.com”.

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.