Naslovna VESTI PSI Napušteni pas postao NAJPOZNATIJI PRODAVAC AUTOMOBILA na svetu! Da, dobro ste pročitali!...

Napušteni pas postao NAJPOZNATIJI PRODAVAC AUTOMOBILA na svetu! Da, dobro ste pročitali! (FOTO)

0

Zamislite da ušetate u izložbeno-prodajni salon, a tamo vas dočeka i pozdravi radnik godine, i to četvoronožac! Upravo je to uloga Tusona Prajma, uličnog psa, kojeg je u svoje okrilje primio Hyundai.

Ova topla ljudsko-pseća priča je osvojila na hiljade srca nakon što je postala viralna na društvenim mrežama.

ON IMA HILJADE OBOŽAVATELJA NA INSTAGRAMU! Razlog – nije PRESMEŠNA frizura već… (FOTO)

Ipak, suprotno nekim izveštajima, spasavanje psa i njegova promocija u prodavca automobila, nije se desila u Indiji. Tuson je jedan divan četvoronožac koji se često može videti kako “kulira” blizu Hyundaijevog salona u Brazilu.

Ovaj neodoljivi pas se ubrzo sprijateljio sa zaposlenima, koji su ga primili u svoju porodicu i učinili ga počasnim radnikom, sa sve akreditacijom.

Pas za koga je ČUO CEO SVET: Keruša Dena je prešla 500 kilometara i PRONAŠLA VLASNIKE nakon “Oluje” (FOTO)

Novopočeni radnik je promovisan u prodavca u maju ove godine. Sada se može videti kako čuva Hyndaijev salon u Brazilu, u državi Espirito Santo.

Priča Tusona Prajma je dobila globalan publicitet nakon što ju je na Instagramu objavio Hyundai Brazil pre nekoliko dana.

– Upoznajte Tusona Prajma, psa prodavca u Hyundai Prime prodajnom centru – napisao je korejski proizvođač predstavljajući svog novog radnika.

– Novog člana, starog oko godinu dana, sa dobrodošlicom je dočekala #Hyundai porodica, a već sada je osvojio srca svojih saradnika i kupaca.

Fotografije Tusona su vrlo brzo generisale 30.000 sviđanja na Instagramu, prenosi portal “Vrele gume”.

Zapravo, bivši ulični pas je postao istinska slavna ličnost na društvenim mrežama. Njegov Instagram profil već sada ima više 28.000 pratilaca.

Fotografije podeljene na njegovom profilu jasno dokazuju da vredno zarađuje za život, posećuje sastanke, pozdravlja važne Hyundaijeve funkcionere i za sve to traži češkanje stomaka.

Ova predivna priča se pojavila i na drugim društvenim platformama poput Twitera, gde ljudi ne mogu prestati da se “guraju” oko Tusona.

Ovo nije prvi put da neka napuštena životinja pronađe svoj dom u Brazilu.

Prošle godine, kada je jedno mače ušetalo u zgradu Advokatske komore Brazila, tražeći sklonište od oluje, u momentu je osvojilo srca zaposlenih.

Uskoro je firma zaposlila mače, koje je takođe dobilo svoju radnu akreditaciju.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstTEŠKO ZLOSTAVLJANJE PASA U DARUVARU: Životinje su redovno MUČENE! Reakcija nadležnih IZOSTALA?! (UZNEMIRUJUĆE)
Sledeći tekstUZNEMIRUJUĆE: Bačeni mačići u njivi – svi su PODLEGLI POVREDAMA! (FOTO)

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime