Naslovna VESTI MAČKE HUMANA I DIVNA: Slavna Penelope Kruz udomila na desetine mačaka!

HUMANA I DIVNA: Slavna Penelope Kruz udomila na desetine mačaka!

0
Penelope Kruz petface

Penelope Kruz je 43-godišnja španska glumica, svetu poznata po neverovatnoj lepoti i talentu. Oskarom nagrađena 2009. godine, ova glumica iza sebe ima preko 50 nagrada u svetu filma, ali mi bismo joj danas dali jednu mnogo važniju – unagradu za velikog humanistu!

Naime, kako prenosi „magazin Pas“, predivna glumica nedavno se prisetila svog mukotrpnog početka u svetu filma, kada je kao mlada devojka iz Španije stigla u Los Anđeles!

SLAVNA HOLIVUDSKA GLUMICA udomila psa kog niko nije želeo!

Penelope Kruz petface

– Živela sam u malenoj sobi u jednom hotelu i osećala sam se veoma usamljeno, gotovo beznadežno. Daleko od kuće, u tih nekoliko kvadrata bila sam veoma tužna. Zato sam se gotovo svaki dan sa audicija kući vraćala sa mačkom u rukama. Koju god bih videla na ulici, povela bih sa sobom. Pružale su mi utehu i uz njih sam bila raspoloženija. Imala sam kome da se vratim kući. Sreća mi se veoma brzo osmehnula, pa sam i ostvarila svoj san, ali na mačke nisam zaboravila. Sve sam udomila kod prijatelja i divnih ljudi širom SAD i Španije, ispričala je Penelope Kruz za magazin „Vogue“.

PRIHVATILA IZAZOV: Poznata glumica u kampanji PAS NA LANCU provela 20 minuta u hladnjači!

Penelope Kruz petfaceLepa Špankinja, supruga Havijera Bardema, sa kojim ima dvoje dece, i danas u svom domu ima mačke. Pre nekoliko meseci na pitanje novinara šta se svakog dana nađe na njenom kuhinjskom stolu, odgovorila je:

– Mačke. Uvek su tu, njuškaju i merkaju hranu. Pa ih neprestano sklanjamo sa stola i usmeravamo ka prozoru na kome vole da se šćućure i posmatraju spoljni svet, našalila se lepa Špankinja.

DIVNO DIVNO!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.