Naslovna VESTI MAČKE Pomozimo MACI PEGICI iz Novog Sada da nađe stalan dom

Pomozimo MACI PEGICI iz Novog Sada da nađe stalan dom

0
pegici petface

Pegici život nije bio lak, iako ima tek dva meseca. Izbačena je iz kola sa posipom i hranom u Novom Sadu na Limanu. Na svu sreću, tu se njena priča ne završava, već počinje zahvaljujući Mimi Rađenović, koja je macu i spasila.

pegici petface– Celu noć je mjaukala na drvetu kod moje zgrade. Sišla sam i uzela ja, a naravno, na drvo su je poterali psi. Odvela sam je odmah kod sebe u stan i videvši joj slepljene okice i nosić koji curi, rešila sam da je odvedem kod mog veterinara na pregled, počela je priču divna Mima.

Pročitajte još: NEVEROVATAN ŽIVOT KUJE SA ULICE: U Bosni su je hteli da je ubiju, u Češkoj je udomljena i postala terapijski pas!

Veterinar je Pegicu očistio od unutrašnjih i spoljašnjih parazita, a dobila je i antibiotike. Nakon što je Pegica provela jedan dan u stanu sa Miminim trogodišnjim mačorom, bilo je jasno da je ova divna maca već nekome pripadala.

pegici petface – Kada smo objavili njene fotografije na Fejsbuku, javila mi se komšinica koja je rekla da je videla kako je Pegica izbačena iz kola sa posipom i hranom, objasnila nam je Mima.

Pročitajte još: SREĆAN KRAJ: Udomljena porodica slepih mačaka koju niko nije želeo!

Sve što Pegici sada treba jeste topao dom zauvek i, u slučaju da novi vlasnik to bude hteo, novo ime. Ovo razigrano i milo mače je privremeno ime dobila po svojim šarama i slaže se savršeno sa drugim mačkama.

Pegica se trenutno nalazi u Novom Sadu na Limanu, a ukoliko želite da vam bude drugarica za ceo život javite se MIMI na broj: 061/170-0313!

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstUpoznajte LUSI, štene sa svojim LIKOM NA UVETU
Sledeći tekstPosle trogodišnjeg lutanja hrt Daša u zagrljaju vlasnice

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime