Naslovna VESTI MAČKE Od kada je ova persijska mačka spašena, ona širi sreću svuda oko...

Od kada je ova persijska mačka spašena, ona širi sreću svuda oko sebe!

0
persijska macka petface

Kada ti neko pruži šansu da život počneš iz početka, onda umeš itekako da ceniš sve darove života. Upravo to se desilo kada je jedna persijska mačka spašena iz jedne odgajivačnice, gde su je držali u veoma lošim uslovima. Od kada je Brimli usvojila nova porodica, ona ne prestaje da širi sreću i ljubav oko sebe.

Pročitajte još: Mače koje je imalo manje od 10 % šanse da preživi, izvuklo se zahvaljujući svom nesalomivom duhu!

persijska macka petfaceKao što smo napomenuli, persijka mačka po imenu Brimli, nalazila se u jednoj odgajivačnici gde su je držali u veoma nehumanim uslovima. Malo je reći da se ova lepotica nalazila u ozbiljno lošem zdravstvenom stanju. Kada je spašena, ona je odmah odvedena u Himalayan Rescue, gde je istoga trenutka podvrgnuta medicinskom tretmanu.

Ne samo da je ova persijska mačka odmah počela da se oporavlja, već je i nakon samo dva dana ona pronašla svog novog vlasnika. Ili bolje da kažemo da je on pronašao nju. Naime, kada je čovek video Brimli, za njega nije bilo dileme da je ova maca njegova nova ljubimica.

Pročitajte još: Ova mačka je zaslužna što autistična devojčica pliva, slika, ŽIVI!

persijska macka petfaceKao što smo naveli, ova bela krznena lepotica je bila u lošem zdravstvenom stanju. Posebno su bile ugrožene njene oči, a koliko je situcija bila loša svedoči podatak da je postojala mogućnost da joj levo oko bude uklonjeno. Srećom, uz svakodnevnu terapiju koja je podrazumevala kapi za oči, mast, lekove i ijnekcije, Brimli je uspela da sačuva svoje oko.

Novi vlasnik ove persijske lepotice izjavio je:

Ja u stvari nikada nisam gajio posebne emocije prema mačkama. Ipak, kada sam video Brimli istoga trenutka sam se u nju zaljubio. Ona je veliko srce i istinski uživa u svome domu po prvi put u njenom životu.

Pročitajte još: Upoznajte Venus: Fenomenalnu mačku sa dva lica!

persijska macka petfaceI ova snežno-bela persijska mačka se istoga trenutka vezala za svog vlasnika. Ona ga toliko voli da ne želi da se od njega razdvaja ni jednog jedinog trenutka. To je razlog zašto se ona ljuti kada on odlazi na posao.

U odnosu na to u kom stanju se nalazila kada je pronađena, Brimli se sada potpuno oporavila i postala prava lepotica. Pored toga, iz nje prosto isijava sreća i zahvalnost  zbog svakog tenutka provedenog u novom domu.

Pogledajte i GALERIJU fotografija ove prelepe persijke:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstŠOKANTNA SKRIVENA KAMERA: Ovako se prave torbe od životinjske kože! (VIDEO)
Sledeći tekstMama guska “zamolila” je policajce da spasu njeno mladunče!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime