Naslovna VESTI MAČKE SJAJNO I INOVATIVNO: Pesak za mačke, koji će otkriti bolest u ranoj...

SJAJNO I INOVATIVNO: Pesak za mačke, koji će otkriti bolest u ranoj fazi! (VIDEO)

1
pesak za mačke petface

Pesak za mačke: Njegovo ime je „Pretty Litter“, a on je sve samo ne obična podloga za macin wc. On je Pesak za mačke, koji će otkriti bolest vaše ljubimice u ranoj fazi

„Pretty Litter“ je dakle pesak, vrlo lagan, ne podiže prašinu, a što je najvažnije vlasniku mace može ukazati da sa njegovom ljubimicom nešto nije u redu i to na osnovu mokraće. U slučaju da „detektuje“ problem, Pesak za mačke će promeniti boju i ukazato na neku od bolesti!

Pročitajte još:
Obeležavanje teritorije kod mačaka!

Ovaj inovativni proizvod trenutno otkriva četiri stvari u mokraći, koji su uzrok mijenjanja boje peska: bilirubin, crvena krvna zrnca, alkalni i kiseli urin. Upravo one mogu da ukažu na široki raspon bolesti, od sindroma masne jetre, raka i pankreatitisa do upale mehura, bubrežnog kamenca ili infekcije mokraćnog sistema.

pesak za mačke petface

Uz pomoć „Pretty Litter“-a vlasnik može da otkrije neku od bolesti u ranoj fazi i pre nego što maca pokaže neki od simptoma. A to znači i pre veterinara!

Cena peska dovoljnog za jedan mesec je 19 dolara, a svim zainteresiranim kupcima biće dostupan od 10. decembra ove godine.

Pročitajte još:
Mali trikovi: Kako naučiti macu da koristi SVOJ toalet?

– Mačije infekcije mogu vrlo brzo da se prošire, praveći maci probleme i pre nego što vlasnici uoče simptome. Upravo je tu naš Pesak za mačke poseban – on će otkriti bolest u ranoj fazi. Međutim, mi ne možemo dati dijagnozu, to radi licencirani veterinar. Dakle, ako primetite da je „Pretty Litter“ promenio boju, obratite se veterinaru, rekao je Daniel Rotman, jedan član „Pretty Litter“ tima.

Nama je ovaj izum feeeenomenalan, a vama?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNESALOMIVI DUH: Više puta su rekli da ovo štene neće preživeti, ali ono ih je sve iznenadilo svojim oporavkom
Sledeći tekstPOMOZI I TI: Beograđanka pokrenula akciju – KUĆICE ZA NAPUŠTENE PSE!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime