Naslovna VESTI PSI PET ŠOP iz Zrenjanina pomaže napuštenim životinjama! A pogledajte i kako!

PET ŠOP iz Zrenjanina pomaže napuštenim životinjama! A pogledajte i kako!

1
plasi se dodira

Pet šop iz Zrenjanina dirnuo je svoje sugrađane kada je pre nekoliko dana osvanuo natpis u radnji:”Ponesi ako vidiš psa/mačku lutalicu. Nahrani!” Zahvaljujući društvenim mrežama vest o ovom divnom gestu se proširila i stigla do redakcije Petface-a.

Retki su ovakvi potezi kod domaćih pet šopova i zato je ova inicijativa posebno draga i pre svega važna jer zima samo što nije počela. Napuštene životinje na ulici, bez obzira da li su u pitanju psi ili mačke, tokom hladnih dana, a naročito onih zimskih, izuzetno teško se snalaze za hranu i vodu. Cela ova situacija se dodatno otežava ako pada kiša ili sneg, kada čak i bačena hrana nestane sa lica zemlje, bukvalno.

pet shop zrenjanin

Pet šop “023” iz Zrenjanina je svojim primerom pokazao da svako može da pomogne! Malo spakovane hrane koja stoji pored ulaznih vrata i koju svako može da uzme i tako nahrani napuštene životinje! Ovakve inicijative pokazuju da ima ljudi koji su pre svega pravi i istinski ljubitelji životinja, bez obzira da li su one vlasničke ili ne.

5 ŽELJA KOJE TREBA ISPUNITI PSU PRE NEGO ŠTO UMRE

POLICIJA SPASLA PSA! Nestao pas pronađen na neverovatnom mestu!

Svake godine, redakcija Petface-a piše i apeluje da se napuštenim životinjama tokom zime pomogne, na bilo koji način i u okvirima pojedinačnih mogućnosti. Ostavite hranu u činijicama, pomazite ih, pustite u ulaze zgrada. Sklonište od ružnog vremena za mnoge može da znači da će dočekati proleće.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

ljubimci

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

1 KOMENTAR

  1. Ima Zrenjanin još jedan šop koji brine o napuštenim životinjama 🙂 tzv. Dućančić.
    https://www.facebook.com/pg/Du%C4%87an%C4%8Di%C4%87-184954225446210/posts/?ref=page_internal

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.