Naslovna VESTI PSI BRAVO ZA AKCIJU: Nikolina Pišek sa 12 manekena i napuštenim psima na...

BRAVO ZA AKCIJU: Nikolina Pišek sa 12 manekena i napuštenim psima na kalendaru za 2017!

1
Pišek petface

Projekat pod nazivom NE KUPUJ, UDOMI 2017 ugledao je svetlost dana 😉 U njemu Nikolina Pišek, 12 manekena i napušteni psi 😉 Ukoliko vam ovo na prvo čitanje ne zvuči logično doooobro pogledajte fotografije 😉

Naime, reč je o kalendaru za narednu, 2017. godinu, na kome su pozirali manekeni iz Srbije i Hrvatske, nagi do pojasa, sa napuštenim psima u rukama 😉 Akciju je pokrenula voditeljka Nikolina Pišek u saradnji sa beogradskim udruženjem za zaštitu životinja “Beta”.

Pišek petface

– Ideja za ovaj projekat je krenula spontano. Moja prijateljica koja je bila veliki borac za prava napuštenih životinja je preminula, a ja sam osetila potrebu da se pozabavim zbrinjavanjem njenih životinja. Cilj nam je prodaja ovih kalendara, a celokupan prihod od njihove prodaje ide u korist udruženja “Beta” u Srbiji, za lečenje, kastraciju i sterilizaciju njihovih pasa, odnosno smanjivanja broja nezbrinutih životinja, rekla je Nikolina za Blic.

Nikolina Pišek se tužnom porukom setila ubijenog ljubimca!

Pišek petface

Lepa i humana voditeljka birala je i manekene koji će pozirati, pa je otkrila i kako se rodila ideja da oni nagi do pojasa drže kučiće.

– Smatramo da je to prvenstveno seksi, duhovito, oku privlačno i mislim da nije nužno da sve te priče o zbrinjavanju životinja treba da budu tužne i depresivne iako iza svega toga stoji veliki rad i mnogo truda. To su psi koji čekaju udomljavanje, ali vi možete da udomite i nekog od manekena, našalila se voditeljka.

Pišek petface

Kalendar je predviđen za prodaju na kioscima u celoj Srbiji po ceni od 490 din, a paralelno će se prodavati i na hrvatskom tržištu.

Nikolina Pišek brine o preko 25 pasa i apeluje: „Udomite nekog. Vaš najbolji prijatelj je samo poruku daleko od vas“!

Pišek petface

– Naša organizacija će sav prihod od prodatih kalendara u Srbiji, uložiti u kupovinu i opremanje mobilne veterinarske ambulante za sterilizaciju i kastraciju životinja koja će, kada bude ostvarena, približiti i udaljenim područijima povoljniju ili besplatnu sterilizaciju. Kupovina i opremanje ovakvog vozila će pospešiti saradnju između udruženja i otvoriti niz novih projekata za prikupljanje sredstava za veterinarske usluge za sterilizaciju životinja, rekli su iz „Bete“.

Pišek petface

BRAVO, BRAVO!

Foto: Marko Zarubica

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNajslađu petorku su spasile komšije, sada je red na NAS!
Sledeći tekstHVALA SVIMA: Nakon hiljade šerova, gospođica Lija vam maše iz novog doma Đorđević!

1 KOMENTAR

  1. Tražim ovaj kalendar danima po Subotici, ima li ga igde? Ako niste slali ovde na sever, može li se naručiti preko neta?

    Hvala,

    Željka

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime