Naslovna VESTI PSI Stari pas PLAČE BEZ SVOG VLASNIKA, zato su našli neverovatno rešenje! (VIDEO)

Stari pas PLAČE BEZ SVOG VLASNIKA, zato su našli neverovatno rešenje! (VIDEO)

0
place bez svog vlasnika petface

Jedanaest punih godina su Šorti i njegov vlasnik Mark bili nerazdvojni. Od dana kada je Mark spasao Šortija iz skloništa u Filadelfiji, mops je pratio svog vlasnika svuda. Međutim, sa svojih 15 godina on više nije aktivan kao što je bio, što znači da je više bio kući.

-Šorti i Mark imaju veoma poseban odnos. Mark zove Šortija svojim „anđeoskim psom“, rekla je Kristo Peralta, Markova supruga.

PROČITAJTE I:

PLAŠLJIVI PAS POSTAO HEROJ: Sprečio je lopove da ukradu paket njegove porodice! (VIDEO)

Međutim, starost ne umanjuje želju za svojim vlasnikom, a kako Mark sve više zbog posla nije kući, a Šorti zbog toga laje i praktično plače da mu se vlanik vrati. On čak ne može da se smiri kada ga vlasnica drži u naručju.

Peralta vodi „Vintage Pet Rescue“, dom za starije pse i pse koji se nalaze na Rhode Islandu. Kada je primetila da je pas neutešan Peralta je posegla za lukavim rešenjem i postavila na jastuk jednu Markovu košulju, ali je pas brzo prozreo taj plan i nije uspelo.

place bez svog vlasnika petface

Činilo se da odsustvo Marka u Šortijevom društvu ništa ne može nadoknaditi, dok njegova supruga nije pronašla rešenje. Pre nedelju dana, Peraltina mama je potajno naručila lutku u prirodnoj veličini iz rodavnice za Noć veštica.

Kada je lutka stigla, Peralta je bila skeptična, ali je bila spremna da pokuš kako bi ublažila tugu svog mopsa.

PROČITAJTE I:

Pogledajte kako je ovaj mladić (23) smislio ideju da od guma napravi krevetiće za napuštene!

-Stvila sam na lutku Markovu košulju koja im i njegov miris. Šorti je sedo u krilu lutke i gnezdio se u naručje, a zatim je i odspavao pola sata. Nakon toga, celu noć je proveo kod lutke, kazala je Peralta.

Šorti nije jedini koji uživa u društvu lutke, prerušene u Marka, Bug, Šortijev mlađi brat, voli takođe da se igra sa lutkom.

Pogledajte ovaj neverovatan odnos koji ima, neutešni pas kada mu vlasnik nije tu, sa lutkom prerušenom u Marka:

Ovo je prosto neverovatna veza koja zadivljuje ljude širom interneta.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.