Naslovna VESTI PSI Našli su ga mršavog, izgladnelog, sa PLASTIČNOM KESOM oko vrata! (VIDEO)

Našli su ga mršavog, izgladnelog, sa PLASTIČNOM KESOM oko vrata! (VIDEO)

0
plasticnom kesom petface

Rano ujutro u sredu, Britani Salinger doživela je neprijatno buđenje kada je njen verenik uleteo u spavaću sobu i pozvao je napolje.

Stalinger, koja je povremeno pomagala Fur-Ever Home Rescue, u Virdžiniji, klečala je u svojoj pidžami i pažljivo je gledala ispod džipa koji je bio parkiran na prilazu. Videla je sklupčano kuče pit bula koje se trese uz zadnje gume automobila.

NIKO NE ZASLUŽUJE OVAKAV ŽIVOT: Lara je pas kog su u Negotinu spasili na ivici smrti!

-Nakon malo strpljenja i nuđenja poslasticama, uspeli smo da privolimo psa da izađe. Bio je iscrpljen i potpuno prljav. Sav je bio od motornog ulja, rekla je Keli Martin predsednica Fur-Ever Home Rescue.

plasticnom kesom petface

Ali to nije bilo samo motorno ulje, na vratu psa su pronašli i ostatak žute, plastične kese iz prodavnice, što znači da ga je verovatno neko sa namerom ostavio ispod kola.

-Bila je zapletena u veliku, žutu kesu i izgledalo je kao da je ostavljena u njoj, rekla je Martin i naglasila da je prvo što su uradili, skinuli su joj tu kesu.

Posle šest kupanja, pas je bio očišćen od masti i ulja. Zbog toga što je bio veoma sitan i mršav, Martina mu je dala ime Iti Biti Piti.

TRSTENIK: Pas “kost i koža” luta ulicama, ljubitelji životinja ga traže kako bi mu pomogli!

Veterinar je utvrdio da je pas veoma slab i da se bori sa crvima, ali je zdrav. Veoma je zainteresovan za hranu, ali ne i za interakciju sa ljudima.

-Bio je izuzetno stidljiv na početku. Ali polako se oslobodio i stekao poverenje u svoje nove staratelje, rekla je Martin.

Kada su ga preselili u njegovu hraniteljsku porodicu, odmah se vezao za nju, ali što je najbitnije i porodica se vezala za psa, što je psima koji su doživeli bilo kakvu vrstu nasilja veoma važno.

Martin nije mogla da se oduševi brzinom transformacije ponašanja Iti Bitija i tome koliko psi srce imaju.

-Pit bulovi opasni, ma ko to kaže, oni imaju najlepšu ličnost i najbrže se svežu za vlasnike, nisu stidljivi uopšte, kazala je Martin, dodajući da je srećna što mu se život poboljšao.

Iti Biti Piti je sada fokusiran na dobijanje telesne težine, pošto ju je izgubio tokom vremena bez doma.

Svi se nadaju udomljavanju Iti Bitija, jer on zaslužuje svu sreću sveta, da bude voljen i pažen.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKoje BOLESTI ptice prenose na ljude?
Sledeći tekstBOR: Đaci videli starijeg čoveka, kako baca štene sa prozora!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime