Naslovna VESTI PSI VIDEO: Ovaj pas je pobegao iz novog doma, kako bi se vratio...

VIDEO: Ovaj pas je pobegao iz novog doma, kako bi se vratio prvim vlasnicima!

0
pobegao petface

Jedan preslatki psić, zvezda naše priče, pobegao je iz svog doma, ali TO NIJE TUŽNA PRIČA 😉 Čak štaviše, puna je emocija i nežnosti!

Naime, Geofrej je pas kome je pronađen privremeni dom kod jedne žene! Ona ga je negovala i pripremila za stalni dom. Ljubav malenog psa prema „svojoj“ omiljenoj ženi i njenoj porodici je bila na prvi pogled! Zavoleli su i oni njega, ali u ovom poslu uvek morate biti spremni na rastanke.

Nevena traga za psom kog je 2013. godine poklonila bivšem dečku, od kog je pobegao!

Nakon što su ga odveli u novi dom, Geofrej je postao jako tužan i nije se smirio sve dok nije pobegao od kuće. U ovoj besktvu, doživeo je i saobraćajnu nesreću, koja ga ipak nije psrečila da potraži svoju omiljenu ženu!

pobegao petface

Psić se u jednom trenutku i izgubio, od straha, pa se sakrio u jedno skladište! Na svu sreću, njegova spasiteljka je dobila poziv, i odmah je otrčala da proveri da li se radi o njenom odbeglom psu!

Iako je izgubio najboljeg prijatelja, pas Nego ga i dalje čeka na istom mestu!

Bio je toliko prestrašen, da se skrivao sve dok nije čuo njen glas. Ponovno je bio u njenom naručju, a ona je znala da ovaj put nema rastanka!

Bez obzira na to što je Geofrej završio u rukama dobrih ljudi, jednostavno je znao gde mu pripada srce! Uprkos tome što u kući već imaju previše pasa, odlučili su da mu ispune želju i zadrže ga zauvek!

PRESLATKO, ZAR NE?

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstSpasen pas toliko POVREĐEN da nije mogao ni da LEŽI
Sledeći tekstPotraga za nestalom mačkom BABOU: Druželjubivi, mali đavo!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime