Naslovna VESTI PSI Spasen pas toliko POVREĐEN da nije mogao ni da LEŽI

Spasen pas toliko POVREĐEN da nije mogao ni da LEŽI

0
povredjen petface

Beri, pas ostavljen u telefonskoj govornici, pronađen je povređen u telefonskoj govornici sa toliko malo prostora da nije mogao ni da legne. Žena koja ga je zapazila je videla da je premoren, ali da nije imao mesta da se spusti.

povređen petface– Postavila sam ruku ispod njega tako da mogu da ga podignem čim je pao. Stavila sam ga u kola i automatski je zaspao. Bio je iscrpljen i u veoma lošem stanju, rekla je Ema Sempl, koja je došla po psa po dojavi žene koja ga je našla.

Pročitajte još: HUMANI ŠAPČANIN: Aleksandar brine o 100 napuštenih i povređenih pasa!

Rame nesrećnog psića je bilo polomljeno nakon što je pretrpeo veliku traumu, verovatno od saobraćajne nesreće u kojoj je bio teško povređen. Pored toga je imao i druge povrede koje su tek počele da se leče.

Jadan pas je imao i staru povredu uveta i bio je pun crve i buva. Teško je disao zbog unutrašnjeg krvarenja izazvanog nesrećom, za šta je veterinar ustanovio da će se vremenom poboljšati.

povređen petface– Ne može da hoda, tako da ko god da je ovo uradio, morao je da ga odnese do telefonske govornice i da ga gleda kako pati. Veterinar je rekao da će morati da mu se amputira noga jer su mu nervni završeci iskidani, ali nakon što je bio na infuziji, Beri je počeo polako da se pomiče, izjavila je Sempl.

Pročitajte još: DEČAK ZA PRIMER: Osmogodišnji izbeglica iz Sirije sedeo pored povređenog psa dok nije došla pomoć!

Beri je prošao i kroz tešku operaciju tokom koje mu je ugrađen metalni deo u rame, a sada se oporavlja sa udomiteljkom. Trebalo bi da se oporavi u potpunosti, ali je za to potrebno dosta vremena.

Svim psima kojima je potreban oporavak i dobro zdravlje, preporučuje se hrana bogata svim hranljivim materijama potrebnim psima. Baš takva hrana jeste ona proizvođača Taste of the Wild. Ona ne sadrži žitarice i obogaćena je svim ekstraktima voća i povrća koje će pružiti vašem ljubimcu dobro zdravlje i jak imunitet.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstNAPUŠTENI RIO dobio drugu šansu i BESKRAJNO je zahvalan!
Sledeći tekstVIDEO: Ovaj pas je pobegao iz novog doma, kako bi se vratio prvim vlasnicima!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime