Naslovna VESTI PSI POČIVAJ U MIRU MIA!

POČIVAJ U MIRU MIA!

0
Počivaj u miru

Pre dva dana smo na Fejsbuku naišli na jednu potresnu objavu Lidije Mitrović Ćorković. Želimo samo da pomognemo da što više ljudi pročita ovo. Prenosimo je u celini.

Počivaj u miru

Mia, pas koji je stekao slavu na najgori mogući način….Brutalnim ubistvom. Za sve koji nisu upoznali Miu… eto nekoliko riječi o njoj…

Mia je bila izuzetno pametan pas, mirna, krotka, staložena… Mia, pas kojem je svako dete moglo prići bez obzira na njenu veličinu i izgled…. Sva njena veličina je bila u tome da je bila dobra, mirna i privržena svom vlasniku. Mia koja ni mačku na ulici nije dirala… Jednostavno nije obraćala pažnju na ništa oko sebe! Mia koja nije zaslužila da bude brutalno ubijena – obešena!

Pročitajte i ovo: PAS TELOM ZAŠTITIO BEBU OD POŽARA! 8-godišnja devojčica preživela ali Polo nije.

Obešena u neposrednoj blizini tog istog dečjeg igrališta gdje je najviše vremena provodila, a da pri tome nikada nije pokazala ni najmanju dozu agresivnosti kako su je predstavili posle svega u javnosti i medijima. Mia je platila glavom BEZ RAZLOGA – iz ljudske obesti.

Nadam se da je Mia zadnji pas koji je nečiju neuračunljivu nekontrolisanu nervozu i bahatu nepromišljenost platila svojim zivotom! Za brutalno ubistvo NEMA opravdanja, sve i da je i bila jako zategnuta, zašto je OBEŠENA?

Zašto joj je presudila osoba koja je bila u alkoholiziranom stanju u tom trenutku, osoba koja je poznata po svom agresivnom ponašanju? Ostaće pitanje koje NEMA razumnog, OPRAVDANOG odgovora.

Pročitajte i ovo: DŽOKEROV ZAKON – Od sada će se napad na službene pse tretirati kao NAPAD NA ČOVEKA!

Ovoj duši kojoj je taj dan taj “čovek” presudio ne može ni zamisliti da to njegovo delo može biti takva okrutna presuda koje će teško moći tog nekog sutra da izdrži. I ja neću suditi njegovim postupcima, i prepustati se mržnji da me razdire…. Ne, pustiću je, osloboditiću je se… jer znam sigurno da će se karma jako dobro i vešto pobrinuti kad tad da zada samo njoj svojstven i žestok udarac i pobrinuti se za sve ono što bi trebalo biti…. Karma ima fantastičan i iznenađujući način brige o zlom zatrovanim situacijama – ljudima… Sve što trebate učiniti je biti strpljiv i gledati..

Mia počivaj sa anđelima.

Izvor:  Facebook Lidija Mitrović Ćorković

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPAS TELOM ZAŠTITIO BEBU OD POŽARA! 8-godišnja devojčica preživela ali Polo nije.
Sledeći tekstOVČARKA PRONAŠLA NAPUŠTENU BEBU – Nije se odvajala od novorođenčeta dok nisu došli spasioci.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime