Naslovna VESTI PSI PAS TELOM ZAŠTITIO BEBU OD POŽARA! 8-godišnja devojčica preživela ali Polo nije.

PAS TELOM ZAŠTITIO BEBU OD POŽARA! 8-godišnja devojčica preživela ali Polo nije.

0
Pas telom spasao devojčicu u požaru

Samo što je Erika Poremski izašla iz kuće kako bi uzela neke stvari iz svog automobila, buknuo je požar u kući u kojoj su u tom trenutku bili njena 8-godišnja ćerka Vivijana i 6-godišnji pas Polo.

Pas telom spasao devojčicu u požaru

Izbezumljena majka i komšije su pokušali da se uđu u kuću i probiju se do drugog sprata gde se nalazila devojčica ali je vatra bila prevelika. Kada su posle nekoliko minuta stigli vatrogasci i uspeli da se probiju do sobe u kojoj je bila zarobljena Vivijan zatekli su zastrašujuću scenu.

Pas telom spasao devojčicu u požaru

Pročitajte i ovo: DŽOKEROV ZAKON – Od sada će se napad na službene pse tretirati kao NAPAD NA ČOVEKA!

Pronašli su psa Polija kako svojim telom štiti Vivijan. Devojčica je bila živa ali Poli nije. Požrtvovani pas je svojim telom zaštitio dete od plamena pa je ona zadobila opekotine samo po ručici i bedru. Da Poli nije žrtvovao svoj život pitanje je da li bi Vivijen preživela.

Pas telom spasao devojčicu u požaru

Ipak, i pored hrabrosti psa, Vivijen život je bio ugrožen. Hitna pomoć je reanimirala 8-mesečnu devojčicu koja je u stanju šoka prebačena u bolnicu. Njena Majka je takođe zadobila teške opekotine po rukama i licu dok je pokušavala da uđe u kuću zahvaćenu vatrom.

Pas telom spasao devojčicu u požaru

Pročitajte i ovo: UKRAJINSKI vojnici USVOJILI NAPUŠTENOG RUSKOG vojnog psa

Erika Poremski je još uvek potrešena događajem i skrhana bolom zbog smrti hrabrog ljubimca. Priča da je Polo bio veoma privržen Vivijen i da još uvek ne zna kako da kaže ćerki da je pas nastradao u pokušaju da joj spase život. Priča da je tog dana Polo bio veoma uznemiren, pokazivao znake straha i da je ona čak pomišljala da ga odvede veterinaru jer je mislila da nešto nije u redu sa njegovim zdravljem.

Pas telom spasao devojčicu u požaru

Na internet stranici GoFundMe pokrenuta je akcija prikupljanja sredstava za lečenje male Vivijen i saniranje štete od požara. Nadležne službe još nisu utvrdile uzrok izbijanja požara.

Izvor:  iheartdogs.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDŽOKEROV ZAKON – Od sada će se napad na službene pse tretirati kao NAPAD NA ČOVEKA!
Sledeći tekstPOČIVAJ U MIRU MIA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime