Naslovna VESTI PSI OVČARKA PRONAŠLA NAPUŠTENU BEBU – Nije se odvajala od novorođenčeta dok nisu...

OVČARKA PRONAŠLA NAPUŠTENU BEBU – Nije se odvajala od novorođenčeta dok nisu došli spasioci.

0
Nemačka ovčarka spasla bebu

Džejd je nemačka ovčarka za koju njen vlasnik kaže da nikada nije pokazivala interes da traži i pronalazi skrivene predmete. Ali, jednog dana, tokom šetnje Birnigemskim parkom, skrenula je sa staze i pronašla torbu. Nije htela da se vrati dok vlasnik nije došao i otvorio torbu. U torbi se nalazila nedavno rođena beba u veoma lošem stanju.

Nemačka ovčarka spasla bebu

Rodžer Vajldel, vlasnik Džejd je bio šokiran. U prvi mah, kada je video pokrete unutar zatvorene torbe, pomislio je da se radi o štencima ili mačićima. Ali kada je otvorio torbu video je ručice i glavicu. U tom trenutku, beba je počela da plače.

Nemačka ovčarka spasla bebu

Pročitajte i ovo: POČIVAJ U MIRU MIA!

68-godišnji Rodžer je bio dovoljno priseban da otrči do prve kuće i odatle pozove hitnu pomoć i policiju. Za to vreme Džejd je mirno ležala i čuvala torbu sa napuštenom bebom. Iz hitne pomoći su mu rekli da uzme bebu i skloni je iz parka. Posle samo nekoliko minuta pristiglo je 7 policijskih automobila i hitna pomoć. Preuzeli su bebu, Rodžer je policajce odveo na mesto gde je pronašao nesrećnu devojčicu.

Nemačka ovčarka spasla bebu

Devojčica je odvedena u bolnicu Heartlands gde joj je osoblje dalo ime po ljubimci heroju Džejd. Uskoro su objavljeni prvi snimci bebe Džejd uz izjavu da je budna, srećna i zadovoljna.

Nemačka ovčarka spasla bebu

Pročitajte i ovo: PAS TELOM ZAŠTITIO BEBU OD POŽARA! 8-godišnja devojčica preživela ali Polo nije.

Predobra kuja Džejd dobija veliku pažnju članova porodice ali i zajednice koja je oduševljena njenim postupkom. Rodžer i njegova supruga pričaju da Džejd obožava decu što svakodnevno dokazuje svojim odnosom sa petoro unučadi. „Kada čuje da izgovaramo ime nekog od unuka, Džejd uvek zacvili od sreće.“

Nemačka ovčarka spasla bebu

Džejdin pronalazak i odlučnost da skrene pažnju na torbu koju niko pre toga nije primetio spasli su život bebi. Lekari koji su nastavili brigu kažu da je bebu Džejd samo nekoliko sati delilo od smrti. Ona se danas oporavlja u bolnici a policija sprovodi istragu kako bi identifikovali osobu koja je učinila ovakvo stravično nedelo.

 Izvor:  thepetshow.com

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPOČIVAJ U MIRU MIA!
Sledeći tekstPAKLENI TRANSPORTER LJUBIMACA – Peticija protiv “prevoznika” kojem je tokom transporta iz Rusije uginulo 6 pasa.

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime