Naslovna VESTI MAČKE Mačka Balu poklanja vlasniku lišće jer on ne voli „žive poklone“

Mačka Balu poklanja vlasniku lišće jer on ne voli „žive poklone“

0
poklone petface

Veoma često mačke pokazuju svoju zahvalnost tako što donose različite poklone vlasnicima. Ovi pokloni su često rezultat lova i uključuju glodare, ptice i druge male životinje.

poklone petfaceNe moramo posebno da ističemo da nezahvalni ljudi često ne cene ovakve darove. Ovo najverovatnije stvara zbunjenost i povređenost kod maca koje ne mogu da razumeju zašto vlasnici neprestano odbijaju ove divne poklone. Isti slučaj je i sa Benom i njegovom mačkom Balu.

– Stalno je izgledala zbunjeno i tužno zbog čega sam se osećao prilično loše, rekao je Ben o Balu.

Pročitajte još: Žena uz pomoć psa pronašla kofer pun mačića na pruzi

Balu nije bilo kakva mačka. Ona je veoma inteligentna i ubrzo je shvatila da Ben ima druagačiji ukus za poklone i otišla je da ulovi nešto lepše i nešto manje živo. Bilo je potrebno nekoliko meseci da Ben odbija njene darove dok nije počela da mu donosi lišće.

– Obično je to veliko lišće i predstavlja mi olakšanje da pokažem zahvalnost za lišće, umesto za miševe koje mi je prethodno donosila. Sada zna da sam zahvalan i da je poklon u redu, istakao je Ben.

poklone petfaceBalu se pokazala kao veoma inteligentna i empatična mačka jer bira samo najbolje lišće za svog vlasnika. Međutim, ona mu pokazuje i ljubav na nešto opuštenije načine.

– Kad god se osećam loše ili nervozno, ona skoči na mene i obori me tako da sedi na mojim grudima dok mi mazi lice nosem. Ona je zaista mačka prepuna ljubavi, zaključio je vlasnik ove predivne mace.

Pročitajte još: ISHRANA MAČAKA

Ukoliko i vi imate macu koja voli da lovi, a nije vam baš prijatno da gledate njen ulov svakog jutra na pragu ili u svom domu, onda joj obezbedite hranu koja je prilagođena njihovom prvobitnom načinu ishrane.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstI MOJE KRZNO JE SREĆNE BOJE: Zašto niko ne udomljava crne mačke?
Sledeći tekstBEZDUŠNO: Ženu usnimila kamera kako vezuje svog psa i odlazi, ostavlja ga zauvek!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime