Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET ISHRANA MAČAKA: Taste of the Wild sa pastrmkom i dimljenim lososom najbolji...

ISHRANA MAČAKA: Taste of the Wild sa pastrmkom i dimljenim lososom najbolji je izbor za vašu ljubimicu!

0
ISHRANA MAČAKA petface

ISHRANA MAČAKA: Mačke su poznate kao velike izbirljivice u ishrani i tu nema spora. Za njih nije neobično ni da gladuju, ukoliko im ne isupunimo gurmanske želje. One neretko prihvataju samo određenu vrstu namirnica čiji im ukus odgovara. Budite sigurni da hranu koja stoji neko vreme u činiji neko vreme, vaša ljubimica sigurno neće konzumirati.

Pročitajte još: ISTRAŽIVALI SMO: 7 stvari koje mačke najviše mrze!

Kada je ISHRANA MAČAKA u pitanju, morate znati i da su u pitanju apsolutni mesojedi, te ishrana koja obiluje proteinima, u njihovom slučaju je nešto što se podrazumeva. Takođe, osobenost ishrane mačaka je i potreba za unosom amino-kiseline koja se zove taurin. Ona je organizmu mačke neophodna zato što usled njenog nedostatka može doći do različitih zdravstvenih poremećaja kao što su gubitak dlake, propadanje zuba, problema sa srcem, oštećenja vida. Taurin se ne sintetiše u organizmu, te se stoga mora unositi kroz ishranu. Ova amino-kiselina se može naći u namirnicama životinjskog porekla, a pre svega u ribi.ISHRANA MAČAKA petface

Pročitajte još: SAVETI: Kada mačke zahtevaju promene u ishrani i kako ih najbolje sprovesti?

Kada je ISHRANA MAČAKA u pitanju, treba napomenuti da je neophodno da namirnice koja mačka konzumira budu što svarljivije, jer je njihov digestivni sistem mnogo kraći nego kod pasa na primer.
Imajući u vidu ove specifičnosti naših krznenih prijateljica, neophodno im je priuštiti hranu je prilagođena specijalno njima. Naša preporuka za mace gurmanke jeste hrana Taste of the Wild sa pastrmkom i dimljenim lososom. Dakle, pored toga što riba  ispunjava sve zahteve u pogledu kvaliteta, ona je dobar izbor što se tiče ukusa. Ova hrana je proizvedena bez žitarica i kao takva lako je svarljiva. Iako su mačke izraziti mesojedi, hrana Taste of the Wild je obogaćena i namirnicama biljnog porekla, kao što su voće i povrće. Dodavanje voća i povrća u hranu za mačke, ima za cilj da doprinese optimalnom zdravlju i dobrom imunitetu vaših ljubimica.

ISHRANA MAČAKA petface

Pročitajte još: Natural Trainer brine i o zdravlju starih mačaka!

Kada je ISHRANA MAČAKA u pitanju, Taste of the Wild je izbor bez mane– neponovoljivi ukus divljine namenjen i najizbirljivijim mačkama.

Prethodni tekstDa li I vaš ljubimac uživa kao kralj u svetu životinja?
Sledeći tekstAko poštujete OVA pravila, VI ste odgovorni vlasnik ljubimca!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime