Naslovna Komercijalna grupa MJ SVET Žena uz pomoć psa pronašla kofer pun mačića na pruzi

Žena uz pomoć psa pronašla kofer pun mačića na pruzi

0
kofer petface

Tokom šetnje sa psom u jednom zabačenom delu Engleske, žena je pronašla stari kofer koji je neko ostavio na pruzi. Na njeno iznenađenje, pas je potrčao ka koferu i počeo da ga njuška.

Kada je žena prišla koferu, čula je glasno mjaukanje unutar njega. Pažljivo je otkopčala kofer i videla mačku sa osam mačića ostavljenih da uginu. Svi su bili izgladneli i pothranjeni i mama mačka je izgledala izuzetno dehidrirano.

kofer petfaceŽena ih je odnela kući i odmah pozvala najbliže Kraljevsko udruženje za sprečavanje surovosti prema životinjama (RSPCA). Kada su spasioci došli, brzo su odveli mamu mačku, koju su potom nazvali Tarini, u životinjsku kliniku i stavili je na intenzivnu negu, dok su bebe ostale u RSPCA.

Pročitajte još: BRAVO LJUDI: Spasili mače iz krošnje drveta u Mirijevu!

– Tarini je zadržana kod veterinara jer je bila neverovatno dehidrirana, ali otkada se oporavila, vraćena je svojim mačićima i oseća se mnogo bolje, rekla je Ejmi Dekejzer iz RSPCA.

kofer petfaceOna je dodala da su mačići još suviše mali kako bi im se našao dom i da je potrebno da se uvere da je mama maca dovoljno zdrava pre nego što ode u novi dom. Ipak, njihova budućnost je svetla, sve zahvaljujući psu koji je primetio kofer i osetio mačiće u njemu.

Pročitajte još: CAR: Istrčao na auto-put kako bi spasio mače! (VIDEO)

Kada je ishrana i dobar razvoj mačaka u pitanju, treba napomenuti da je neophodno da namirnice koja mačka konzumira budu što svarljivije, jer je njihov digestivni sistem mnogo kraći nego kod pasa na primer.

kofer petfaceImajući u vidu ove specifičnosti naših krznenih prijateljica, neophodno im je priuštiti hranu je prilagođena specijalno njima. Taste of the Wild hrana je savršena za svaku macu Ova hrana je proizvedena bez žitarica i kao takva lako je svarljiva. Iako su mačke izraziti mesojedi, hrana Taste of the Wild je obogaćena i namirnicama biljnog porekla, kao što su voće i povrće. Dodavanje voća i povrća u hranu za mačke, ima za cilj da doprinese optimalnom zdravlju i dobrom imunitetu vaših ljubimica.

Prethodni tekstNAJNOVIJA VEST: Policija otkrila ilegalnu borbu pasa!
Sledeći tekstGORNJI MILANOVAC: Vesni naloženo da se reši svoja dva psa, jer je BILA HUMANA!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime