Naslovna VESTI PSI VELIKO BRAVO: Policajac u Borči SPASAO KUČE iz zaleđene vode! (VIDEO)

VELIKO BRAVO: Policajac u Borči SPASAO KUČE iz zaleđene vode! (VIDEO)

0
policajac u borci petface

Kakva hrabrost i predanost, šta još reći za ovakav čin službenika Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije koji je uprkos hladnom vremenu pomogao psu koji je upao u zaleđenu vodu. Sve se odigralo u Borči i to, kako se navodi na strinici pokreta Levijatan, izvan radnog vremena policajca.

Neverovatnu akciju spasavanja zabeležila je kamera, a sam snimak je za svako divljenje i pohvalu. Policajac je uspeo da pomoću merdevina izvuče kuče iz vode. Merdevine su uspele da ga održe na ledu kako ne bi pukao pod njegovim nogama.

PROČITAJTE I:

Zaigrao se i nije brinuo, a onda je LED PUKAO POD NJEGOVIM NOGAMA! (VIDEO)

-Nismo navikli da ovakve prizore gledamo kod nas pogotovo što nije bilo po zvaničnom pozivu.Jutros pri povratku sa posla, policajac Sovrlić iz SUP-a Zemun koji je pritom van dužnosti,nailazi u Borči na kucu koja je upala u ledenu vodu. Bez adekvatne opreme zbog nedostatka vremena da je nadje jer je kuca već gubila snagu, on je uz pomoć jednog čoveka vadi na bezbednu obalu. Kuca je dobro i po zadnjim informacijama nalazi se kod policajca Sovrlića. U ime svih ljubitelja životinja i u naše lično ime mi mu se zahvaljujemo. Pored svih grozota svakodnevno uperenih protiv životinja ovakve stvari nam vraćaju nadu i veru u ljude, navodi se na Fejsbuk stranici pokreta Levijatan.

Da ne trošimo dalje reči i odugovlačimo, potrebno je samo reći BRAVO ovom čoveku i pogledati neverovatan snimak:

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstKOJE VOĆE I POVRĆE smeju da jedu morski prasici? (VIDEO)
Sledeći tekst“PLAČE KAO KIŠA”: Pas Goldi preživeo jučerašnji požar u Nišu, u kome je nastradala jedna žena i pas Roki!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime