Naslovna VESTI PSI POLICIJSKI PAS ZAPLAKAO – Ponovni susret koji slama srca!

POLICIJSKI PAS ZAPLAKAO – Ponovni susret koji slama srca!

0
Pas zaplakao

Vangvang je penzionisani policijski pas koji je posle duge karijere svoj život nastavio u domu ljudi koji su mu posvetili pažnju i ljubav koju zaslužuje. Dve godine kasnije doživeo je susret koji ga je potpuno slomio. U posetu mu je došao njegov nekadašnji partner (hendler), a Vangvang nije mogao da sakrije emocije pa je zaplakao.

policijski pas zaplakao

Vangvang je radio kao pas tragač na kontrolnim punktovima u centralnoj Kini. Kada je napunio 8 godina, otišao je u zasluženu penziju. Iako, po rečima predstavnika kineske policije ovi psi mogu da nastave život i u centrima za obuku, penzionisanim psima se trude da pronađu odgovarajuće domove. Oni kažu da njihovi vodiči i partneri nemaju dovoljno vremena kako bi se i dalje brinuli i družili sa psima.

Pročitajte i ovo: DA LI SU JOJ ŠANSE NIKAKVE? Siri je živela u nesreći ali je presrećna kada je neko pogleda!

Kada je Vangvang ugledala policajca, potpuno se raspala od radosti. Izletela je kroz vrata svog doma i odmah počela da grli i ljubi policajca neprestano plačući. Snimak koji je napravljen tom prilikom munjevito se proširio društvenim mrežama u Kini i izazvao veliki broj komentara i lajkova.

policijski pas zaplakao

Pročitajte i ovo: SKAMENJENO OD KATRANA! Borba za život jareta potopljenog u katran!

Iako je Vangvang sretno udomljen i ima svu pažnju i ljubav nove porodice očigledno je da mu je njegov partner nedostajao. Veza koju su ostvarili tokom godina zajedničkog život bila je previše snažna. Vangvang nikada nije zaboravio čoveka sa kojim je provodio toliko vremena. Pažnja i ljubav koju su međusobno gajili nikada nisu zaboravljeni.

policijski pas zaplakao

Mnogi su komentarisali pitajući se zbog čega Vangvang nije život nastavio u društvu čoveka kojeg je beskrajno voleo ali ni policija niti autor snimka nisu dali objašnjenje.

  Izvor:  mirror.co.uk

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDA LI SU JOJ ŠANSE NIKAKVE? Siri je živela u nesreći ali je presrećna kada je neko pogleda!
Sledeći tekstODBAČEN ROĐENDANSKI POKLON! – Ostavljen na deponiji, da ti pozli kada ga vidiš

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime