Naslovna VESTI PSI POTRESAN POZIV U POMOĆ – Ivana ostaje sama sa 100 pasa!

POTRESAN POZIV U POMOĆ – Ivana ostaje sama sa 100 pasa!

0

“Dragi prijatelji, ja vas sada sve molim pomoć, Adrijan i ja se razilazimo, nemojte pitat zašto ni kako, tako je, ja sad trebam svu moguću pomoć da udomim pse, veliki dio, jer sa ovoliko pasa ne mogu ostat sama s Milom. Svi moji snovi su se srušili, sve što sam se borila se srušilo, Adrijan ce ići svojim putem moj put je srušen!”

Ovako je pre nekoliko dana na svom Facebook profilu pisala Ivana Begović koja je sa svojim partnerom Adrijanom osnovala Udruženje za zaštitu pasa u Dvoru na Uni. Oni su u svoj azil primali baš sve pse kojima je bila potrebna pomoć sa tog područja. Sada se situacija promenila, Ivana ostaje sama sa svojom ćerkicom i preko 100 pasa o kojima više nije u stanju da se brine.

Malena Mila u igri sa spašenim psima
Malena Mila u igri sa spašenim psima

Kako kaže, ona je i zdravstveno u lošem stanju i svoj odlazak u bolnicu stalno odlaže jer joj je prioritet da se psi o kojima brine nekako udome. Traži pomoć prijatelja, drugih azila u Hrvatskoj ili inostranstvu koji bi preuzeli pse. Previše je posla za nju samu.

PAS KOJI LIČI NA MACU: Ni stručnjaci nisu sigurni o kojoj pasmini je reč!(FOTO)

Srećom, već su se javila neka udruženja i pojedinci koji žele da pomognu ali i dalje se radi o izuzetno velikom broju pasa. Potrebno je da se javi još više onih koji su spremni da pomognu ovoj plemenitoj ženi i njenim štićenicima. Ivana kaže: „Najbolje bi bilo da se javi 100 ljudi i da svako uzme po jednog psa. Tako bi se situacija nalakše rešiti.“ Izgleda jednostavno ali problem još nije rešen.

PREGAŽENO ŠTENE OSTAVLJENO NA ULICI DA UMRE: Hitno potrebna POMOĆ za operaciju! (FOTO)

Svaka pomoć je Ivani dragocena. Za prvo vreme i smanjenje broja pasa o kojima sada brine sama sa ćerkicom Milom bi bilo spasonosno. Ukoliko želite i možete da joj pomognete javite joj se na stranicu Udružena na Facebooku.

Izvor: Jutarnji.hr

Foto: Marko Todorov/Cropix; Neja Markičević/Cropix

POGLEDAJTE BONUS VIDEO SA PETFACE YOUTUBE KANALA:

DA LI VAŠ PAS IDE SA VAMA U WC?: Evo i zašto to radi (VIDEO)

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstPONOVO TROVANJE FURADANOM! – Upozorenje svim vlasnicima pasa i mačaka
Sledeći tekstBILA JE SAMO MOJ PAS – Poslednji pozdrav najboljem prijatelju

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime