Naslovna VESTI PSI Dva psa, 16 puta su pozvala policiju, niko nije mogao da veruje...

Dva psa, 16 puta su pozvala policiju, niko nije mogao da veruje šta su uradili i ZBOG ČEGA!

0
pozvali policiju petface

Upoznajte Remija i Bombera, pse koji obožavaju pažnju i koji će na sve moguće načine pokušati da dobiju ono što žele, čak i ako to znači da će uključiti policiju u njihov plan.

U četvrtak ujutro odljenje policije iz Lakevila u Minesoti primilo je čudan telefonski poziv. Dispečer se javio na telefon i na drugom kraju linije naišao je na tišinu.

PROČITAJTE I:

ZRENJANIN: Ž. M. bejzbol palicom tukao vlasničkog psa do smrti!

Odatle je misterija počela da se produbljuje. Kada su policajci Majkl Robert i Emili Bares stigli na lokaciju odakle je došao poziv, kuća je bila zaključana i naizgled prazna.

Međutim, oba policajca su znala da je tu nešto čudno.

pozvali policiju petface

-Od trenutka kada smo strigli tamo, dobili smo još tri poziva, u tom periodu. U nekoliko njih čuo se lavež pasa, ali nije bilo ljudskih glasova, rekao je policajac Roberts.

Nakon obilaska kuće i dvorišta, oba policajca su otišla, ali pozivi su neprestano dolazili. Roberts je odlučio da se vrati i pokuša da uspostavi kontakt sa nekim još jednom. Nije bilo uspeha u tome, pa su nakon toga uspeli da dođu do broja mobilnog telefona vlasnika kuće i do koda za otključavanje garaže.

PROČITAJTE I:

TOPIMO SEEE: Policajac je zaustavio saobraćaj iz najslađeg razloga na svetu! (VIDEO)

-Bili smo uplašeni da se u kući nalazi čovek kojem treba pomoć, a možda ne može da govori. Nismo ni sumnjali šta ćemo pronaći. Čim smo ušli u kuću dočekala nas je topla njuškica i njen dobar prijatelj, rekao je Roberts.

Dva psa su izgledala veoma stidljiva, svhatila su kakav problem su napravili, ali na kraju su svi bili zadovoljni rezultatima svojih radnji.

pozvali policiju petface

Na telefonu je broj policije bio na prečici za hitne pozive i tako su psi uspeli da dođu, najobičnijim lupkanjem šapica po ekranu, do policajaca. Kasnije su se policajci šalili na sve ovo i pravili različite teorije o tome kako su psi mogli da dođu do mobilnog telefona.

Čak ni vlasnik nije uspeo da u glavi pronađe rešenje misterije kako su se psi dokopali telefona i kako su pozvali policiju.

Jedno je sigurno, ovi psi obožavaju pažnju.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstJež, kojeg su maltretirali klinci u Splitu, UGINUO: “Jedan ga je gazio nogama, a dvojica su navijala”!
Sledeći tekstŽIVOT SA SLEPIM PSOM: Prilagodite dom i obučavajte svog, slepog psa!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime