Naslovna VESTI Najspretnijem u preživljavanju, PRETI OGROMNA KAZNA zbog ubijanja jedne životinje! (VIDEO)

Najspretnijem u preživljavanju, PRETI OGROMNA KAZNA zbog ubijanja jedne životinje! (VIDEO)

0
preti ogromna kazna petface

Ministarstvo za životnu sredinu i vode Bugarske saopštilo je da je bugarska produkcijska kuća koja je učestvovala u snimanju prekršila niz propisa tokom snimanja u tom području, uključujući plivanje u zaštićenom jezeru, lov i ubijanje životinja, prenosi Nedeljnik.

Britanski producent i avanturista Ber Grils mogao bi biti kažnjen u Bugarskoj pošto je u nacionalnom parku te zemlje, ubio i skuvao žabu, za potrebe svoje emiisije “Running Wild”.

Britanski avanturista i američka plesna zvezda Derek Hog vide se kako kuvaju ovog vodozemca, pre nego što su preplivali jezero u bugarskom nacionalnom parku Rila, u epizodi emisije koja je snimljenja u junu 2017. godine, piše CNN

PROČITAJTE I:

DOBIO JE KAZNU OD 1.500 FUNTI zato što nije pokupio izmet za svojim psom!

Ministarstvo za životnu sredinu i vode Bugarske saopštilo je da je bugarska produkcijska kuća koja je učestvovala u snimanju prekršila niz propisa tokom snimanja u tom području, uključujući plivanje u zaštićenom jezeru, lov i ubijanje životinja. 

Ministarstvo je navelo da će kazne biti izrečene nakon istrage koja je pokrenuta kada ja na spornu epizodu ukazano putem društvene mreže Fejsbuk. 

Kršenje propisa moglo bi da košta bugarsku produkciju između 450 i 4.450 funti, dok bi Grils i Hog mogli biti novčano kažnjeni između 225 i 2.250 funti, navela je bugarska novinska agencija BTA. 

Grils je već 2016. godine naišao na osudu organizacija za dobrobit životinja, kada je u jednoj emisiji o veštinama preživljavanja sa više takmičara, ubio i pojeo krokodila. U kontroverznoj epizodi videlo se kako Grils skače na leđa životinje i ubada je u vrat. 

Takmičari su tada takođe ubijali svinje i ćurke kao deo izazova preživljavanja, a ubijanje životinja za potrebe snimanja naišlo je na osudu javnosti.

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstDOBIO JE KAZNU OD 1.500 FUNTI zato što nije pokupio izmet za svojim psom!
Sledeći tekstDA LI PSI PROLAZE KROZ MENOPAUZU: Postoji li ili ne kod pasa?

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime