Naslovna VESTI PSI STRAVA U PODGORICI: Vlasnica šipkom brutalno pretukla psa!

STRAVA U PODGORICI: Vlasnica šipkom brutalno pretukla psa!

6
pretukla psa petface

– Ovaj pas je juče brutalno pretučen od strane vlasnice. Tukla ga je metalnom šipkom i pritom mu nanijela povrede po cijelom tijelu. Nos, zubi, oko, šape, kukovi. Ne može na noge, i ne vjeruje trenutno nikome. Ko zna da li će ikada više.

Ovako je glasio status Mirjane iz Podgorice koja je na svom Facebook profilu objavila devet uzemirujućih fotografija nesrećnog psa!

Pročitajte još:
JOVANA (17): Veterinar mi je rekao da ga uspavam, a on mi je pogledom rekao „SPASI ME, MOLIM TE“!

Pas je zahvaljujući jednoj ženi zbrinut, ali ono što je uznemirilo sve građane Podgorice je činjenica da ga vlasnica, koja je i pretukla psa, sada želi nazad. Kako navodi Mirjana, sumnja se da je žena „psihički nestabilna“.

pretukla psa petface

– Da li se zbog takvog psihičkog stanja može krivično goniti? Što je još tragičnije, pas je pretučen naočigled ljudi, koji ništa nisu uradili, ništa. Kako su spavali sinoć? Samo vi i dalje ne reagujte, jer je to SAMO pas, dodala je Mirjana.

Pročitajte još:
Njeno ime je Marija, a ona je anđeo čuvar napuštenim psima! (FOTO)

Pas je u međuvremenu dobio ime Munja, a upravo ovaj slučaj otvorio je mnoge teme. Od toga koliko (ni)smo spremni da pomognemo biću koje je u nevolji, koliko smo eksplozivni i spremni da na nasilje odgovorimo nasiljem,…

pretukla psa petface

– Ova žena je, kažu, psihički nestabilna. Ako je tako, mora se hospitalizovati. Kažu da je psa dobila iz azila, dok je bio štene, bez obavezne provjere uslova, jer ko bi normalni dao psa psihotičnoj osobi.
Kažu da Munja nije jedina životinja o kojoj “brine”, već da je njen stan neka vrsta “pansiona” gdje povremeno borave psi i mačke. I za to dobija novac, koji joj NEKO daje. Ta osoba ili osobe su odgovorne za te životinje. I još nešto. Mislila sam da postoje društva za zaštitu životinja. Od danas sam sigurna da ih nema. Postoje samo pojedinci koje vole životinje, i koji im iskreno žele pomoći. Munja će nadamo se biti dobro, iako je u lošem stanju, i to je jedino važno, napisala je za kraj Mirjana!

Pitamo se isto što i ova divna devojka – kako je neko mogao da stoji mirno i posmatra? Munjo, želimo ti brz oporavak!

Foto, Izvor: Facebook

*Nije dozvoljeno preuzimanje celog ili delova teksta i grafičkih segemenata bez prethodne saglasnosti autora.

Prethodni tekstMačka Pikls predviđa napade i olakšava život svojoj slabovidoj vlasnici!
Sledeći tekstDva konja su prevalila 250 kilometara kako bi videla svog trenera na samrti!

6 KOMENTARA

  1. Nisu opasni oni koji zlo čine, već oni koji ćute. Ti su najgori. A ćute svi koji treba da reaguju, ustanove, jer su zabavljene sopstvenim korupcijama. Ćute gradjani, jer znaju da zakona nema. Ćute, a to ćutanje vodi sve u ponor. Svi su podbacili. Svi redom, svuda, po celom regionu . Da je ovoj zveri neko zapretio, sakrila bi se da je nema, al nije. Dakle, podjimo svi od sebe. Reagujmo. Ne čekajmo nikoga, jer neće doći.

  2. Strašno i to se nažalost ponavlja iz dana u dan. Svako malo pročitan ili čujem nekakvo ovakvo zlo.
    Uvedimo zatvorsku kaznu za zlostavljanje.Pas, mačka, čovjek, ptica, gušter …sve su to živa bića. Razlika je samo u tome tko ima moć. Tko jači taj tlači!
    Promijenimo pravila i poslovice!

POSTAVI ODGOVOR

Napišite svoj komentar
Unesite vaše ime